Џендер сензитивни Додик: Осмомартовска турнеја стигла до Добоја

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је синоћ у Добоју, гдје је присуствовао осмомартовској прослави Актива жена СНСД-а, да су оваква окупљања већ традиционална и доказ јединства унутар странке. "Ја сам поносан што та енергија коју имамо у оквиру СНСД-а манифестује управо способност наше организације да окупимо жене, да ту енергију не употребљавамо само у политици […]

недеља, март 6, 2016 / 08:37

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је синоћ у Добоју, гдје је присуствовао осмомартовској прослави Актива жена СНСД-а, да су оваква окупљања већ традиционална и доказ јединства унутар странке.

"Ја сам поносан што та енергија коју имамо у оквиру СНСД-а манифестује управо способност наше организације да окупимо жене, да ту енергију не употребљавамо само у политици већ и при обиљежавању важних датума", рекао је Срни Додик, који је предсједник Српске.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Добој Владо Ђурђевић истакао је да ова странка активно ради на омасовљењу и јачању Актива жена, чије ће ново руководство бити бирано у априлу.

Ђурђевић истиче да је подршка жена пресудна за сваку странку.

Осмомартовској прослави СНСД-а у Добоју присуствовала је и предсједник Актива жена СНСД-а Нада Тешановић.0 КОМЕНТАРА

 1. Dragi Travničanine, možemo li da zamislimo kakav monstruozni um može zamisliti da pjeva a doslovno velika većina ljudi bukvalno pate od gladi, zamislite, u zemlji koju je bog podario sa svim blagodetima prirode.
  Ali, monstrum svojom šapom otme i poslednji zalogaj.

  I to mu je malo, izmisli uljne respiratore.
  I to mu je malo, pa Špirki najavi – isključenje vazduha.
  Ne znam kako, vjerovatno, plastična kesa na glavu. To im je najjeftinije.

  ………………………………………………………

  Ich komm ja gleich,
  Da sagten wir auf Widwesehen,
  Wi gerne wollt ish mit dir gehen, mit dir
  LILI MARLEN….

Оставите одговор