Додик на Тадићевом балу: Сви Срби у једној ЕУ

Предсједник Републике Српске Милорад Додик поручио је да је чланство Србије и Републике Српске у ЕУ једини начин да граница на Дрини буде укинута и да српски народ са обе стране те ријеке буде једно. Додик је, на завршној предизборној конвенцији предсједничког кандидата листе „Избор за бољи живот” Бориса Тадића, поручио да је управо Тадић […]

петак, мај 18, 2012 / 07:34

Предсједник Републике Српске Милорад Додик поручио је да је чланство Србије и Републике Српске у ЕУ једини начин да граница на Дрини буде укинута и да српски народ са обе стране те ријеке буде једно.

Додик је, на завршној предизборној конвенцији предсједничког кандидата листе „Избор за бољи живот” Бориса Тадића, поручио да је управо Тадић једини гарант такве будућности, али и гарант да ће Србија бити стуб мира и мотор региона.

„Овај народ једини може да повуче Балкан у мир и у Европу, да живимо са свима, али престаните да нас кажњавате и да нам постављате услове. Србија која има демократски капацитет једина може да буде покретач Балкана”, рекао је Додик.

Предсједник Српске је подсјетио да је Борис Тадић у прошлости био и најдоследнији гарант цјеловитости БиХ и њене дејтонске архитектуре, што је и политика власти у Бањој Луци.

„Никада нисам имао план да нешто развалимо, а чуо сам да неки из Београда шаљу такве поруке. Избори су показали да су они маргиналне политичке фигуре, побачај на изборима”, рекао је Додик, и поручио да грађанима Републике Српске најтеже пада када им ружне ријечи упућује неко из Србије.

Повезано0 КОМЕНТАРА

 1. PO ustavu RS Tadic nemoze biti izabran treci put.6. maja pokradeni su izbori fali jos 20 vreca glasackih listica,3.000 listica nadjeno u smecu.Osiromasio je narod.Pravi koaliciju sa Cedomirom Jovanovicem koji trazi da Republika Srpska nestane,Kosovo da bude samostalna drzava.Eto sa kim nase vlasti izvode nekakvi bal.Narode Srbije mijenjajte vlast ovi dosadasnji ce vas unistiti.

 2. Давати поршку ономе коме је прва узданица Чедомир Јовановић који нас назива геноцидном творевином, давати поршку ономе ко краде гласове и од мртвих, двати гласове онима чији је напредак у демократији од бодрума до подрума, је до сада невиђено срамоћење грађана Републике Српске.

 3. Он се стварно уфурао за великог вожда и лидера, а није свестан како му се изругују исти они што му аплаудирају.
  Ма шта мислили о Тадићу ипак је он син једног академика, високошколован, префињено а не сирово префриган, и надасве одрастао у заиста велеграду и уз висока друштва…, а овај наш га стеже, цмаче, изгурава са конференције, ваљда да би показао како је он „јаран са њим“ или можда и већи…, ајме мајко.

  Умјесто да се спусти на земљу, не меша се, држи се скромно и достојанствено…,Њему је преча његова партија и интернационала, него сва РС.
  x-(

 4. Anja, ne nasmijavaj me. Ili sa od muke salis?
  Stari su to pajtosi, stari znanci sa tajnih sastanaka po fasistickim ambasadama.
  Ali , kocijastraktorista i bal? Ili, pijacarskobakinacki djilkos i bal? Sve je u ovome namjernoizazvanom haosu i ludilu moguce.
  A na balu dvojac demona bakinackofranceticki nazdravlja uz Posmrtni mars u cast nestanka Srbije i RS.

 5. Тек кад оде видиш колико је будала. Чуј, неће бити границе између Срба! Неће бити пасошке контроле можда, али ће бити граница између различитих закона. Само неће од нас остати ништа, само недефинисана каша умјесто народа, такви ћемо у ЕУ

 6. NE POŠTENO,ALI KUMSTVO JE OPASNO U DANAŠNJICI !
  Sa tim trčanjem u Srbiju na predizborne skupove DS i javnim podržavanjem borisa tadića u njegovoj najprljavijoj -pokradenoj kampanji,je krajnje NE POŠTENO od strane Predsjednika Republike Srpske,jer se tim i takvim ponašanjem se zamjera velikoj većini građana u Republici Srpskoj i Republici Srbiji,kako je upravo rekao Negova Ekselencija,Gospodin Tomislav Nikolić.Zaista je SRPSKI NAROD nesretan sa osobama (NE LJUDIMA)koji se trte i bezglavo otimaju za vlast.Gladao sam debatu i došao sam do zaključka,da je Njegova Ekselencija Gospodin Tomislav Nikolić vidno pomjerio borisa tadića iz prošlosti i načisto mu otupio prljavi i nadmeni EGO.borist tadić je većim djelom čitao napisani materijal,i bezglavim verglanjem misli da će ubjediti građane Republike Srbije.Po mojoj procjeni NAROD SRBIJE treba da izabere porodičnog čovjeka za Predsjednika Srbije koji će bit Predsjednik u srvarnosti svih građana,a borisu tadiću predviđama da neće više praviti lutke (jer mu ne leži ta privredna djelatnost,zbog ljenosti)već da će biti zaposlen u obezbjeđenju PARADE PONOSA,naravno gdje bude organizirana u SRBIJI.

 7. Мали смо и опљачкани и у јако тешком смо положају, а ова двојца су уцјењени и тешко да ћемо са њима на зелену грану. Ми из наших медија немамо представу катастрофе која нам је закувана и коју проживљавамо, а фризирана статискика је под контролом као све друго што би било од користи да се доноси исправан суд.

  Магла која нас окружује је толико густа и кроз њу се даље не види од властитог носа. Рамјере катастрофе осјећамо, али ни то нје коначно! Не видим на сцени никога ко то може зауставити, а утолико ми је већа мука, јер прво је елиминисана савјест кроз накарадан образовни систем код младих људи.

  Ово ће у будућности бити лоше мјесто за све мислеће људе, јер умјесто да се баве умјетношћу, науком имају да се баве само размишљањем о голом биолошком опсанку који је такође угроже. Наше газде спасавају властито дупе и не само то него се богате у таквој ситуацији на рачун поштеног народа.

  Једном се умире и позивам народ да се запита и да прогледа и да се обазре око сее јер народ махом нестаје и кроз болест и од различитих врста терора од политичких до оних перфиднијих и голом оку невидљивих, али и те како присутних.

 8. Па да је ЕУ тако компактна територија како рудоња из лакташа тврди, без граница, са јединственом управом, не би ваљда било толико разлике између Грчке на финансијском издисају и рецимо Њемачке која и даље привредно и економски напредује!

  Ипак је овдје ријеч о нечијем диктату, лакташки рудоња научио напамет, шта да каже кад га неко пита и кад да ћути кад га нико ништа не пита!

Оставите одговор