Ђорић лаже, рече Толе

Милован Ђорић је изнио "низ неаргументованих и потпуно нетачних чињеница", први је коментар предсиедника Фудбалског савеза Србије Томислава Караџића на изјаву коју је дао његов несуђени противкандидат за предсиедника фудбалске организације. У писаној изјави за сајт ФСС, Караџић је позвао Ђорића да изнесе доказе, ако их има. "Не знам о чему Ђорић прича, нити се […]

уторак, јул 10, 2012 / 18:16

Милован Ђорић је изнио "низ неаргументованих и потпуно нетачних чињеница", први је коментар предсиедника Фудбалског савеза Србије Томислава Караџића на изјаву коју је дао његов несуђени противкандидат за предсиедника фудбалске организације.

У писаној изјави за сајт ФСС, Караџић је позвао Ђорића да изнесе доказе, ако их има.

"Не знам о чему Ђорић прича, нити се о чему ту тачно ради. Очекујем да изнесе конкретне податке и доказе, ако их има, а на које ћу одговорти истине и јавности ради. У супротном, нека не обмањује јавност лажима. И, поручујем му да ме не штеди", навео је Караџић у краткој изјави поводом јавног иступања Милована Ђорића.

Ђорић је, између осталог, оптужио Караџића да је учествивао у намиештању "врло важног меча".

ФСС је саопштио да ће Караџић на контститутивној Скупштини ФСС, која ће бити одржана у четвртак у Старој Пазови изнијети план и програма рада за наредни четворогодишњи мандат.

Караџић је једини кандидат за предсједника ФСС.Оставите одговор