Чубриловић: Нисмо равнодушни према продаји Телекома Србије

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић рекао је Срни у Београду да Српска и њени грађани нису равнодушни према продаји "Телекома Србије", који је купац "Телекома Српске". "Вјерујемо да ће Влада Србије учинити оно што је најбоље и за `Телеком Србије` и за грађане и Владу Србије. Дијелићемо сигурно судбину и вјерујем да […]

понедељак, мај 30, 2011 / 16:32

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић рекао је Срни у Београду да Српска и њени грађани нису равнодушни према продаји "Телекома Србије", који је купац "Телекома Српске".

"Вјерујемо да ће Влада Србије учинити оно што је најбоље и за `Телеком Србије` и за грађане и Владу Србије. Дијелићемо сигурно судбину и вјерујем да ће и `Телеком Српске`, као и грађани Србије, бити потпуно заштићени", сматра Чубриловић.

Он је напоменуо да је приватизација "Телекома Српске" до сада донијела само добро грађанима, с обзиром на постигнуту цијену, технологије које се развијају и услуге које "Телеком Српске", односно "Телеком Србије", нуди грађанима БиХ.

"У свим сегментима које се прате у тој области, `Телеком Српске` узима знатни дио тржишта БиХ", додао је министар Чубриловић.

Чубриловић је данас учествовао на скупу "Европски дијалог о управљању интернетом – ЕвроДИГ 2011", на којем је изнио искуства Српске у овој области.Оставите одговор