Чолић и ватромет у Бањој Луци

Пјевач Здравко Чолић синоћ је одржао концерт пред препуним Тргом Крајине у Бањој Луци, а мјесто за стајање се тражило и у Парку Петар Кочић и околним улицама, јављају медији. Чола је пјевао у најбољој форми, а након концерта приређен је и ватромет изнад хотела Палас. Организацију овог концерта подржали су предсједник Републике Српске, Влада […]

субота, јун 2, 2012 / 15:47

Пјевач Здравко Чолић синоћ је одржао концерт пред препуним Тргом Крајине у Бањој Луци, а мјесто за стајање се тражило и у Парку Петар Кочић и околним улицама, јављају медији.

Чола је пјевао у најбољој форми, а након концерта приређен је и ватромет изнад хотела Палас.

Организацију овог концерта подржали су предсједник Републике Српске, Влада РС и Град Бања Лука.

Медијски покровитељи концерта су: "Независне новине", Портал "Независних новина", "Глас Српске", Нес радио и Нес Кастра радио, а организатор концерта је агенција "Минт" из Бање Луке.

Додик: Концерт није плаћен државним парама

Популарни пјевач јуче је посјетио и предсједника Срспке Милорада Додика.

Додик је одговорио новинарима на питање о финансирању концерта рекавши да Кабинет предсједника РС, Влада РС и град Бања Лука нису издвојили средства, већ да је концерт "материјално подржан на другачији начин."

"Нисмо издвајали средства, а концерт смо подржали са становишта позива људима да рекламирају фирме. Концерт организује једна агенција која је направила уговоре и регулисала све те односе и то је традиционалан начин. Спонзори су сасвим нормална ствар у овом послу", истакао је Додик.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор