Четиримилионити путник отпутовао за Бањалуку

Четири милионити путник аеродрома Никола Тесла у Београду је студент Никола Миљковић који је отпутовао за Бањалуку, а њега је дочекао српски премијер Александар Вучић и тим поводом рекао да да је то историјски резултат од оснивања тог аеродрома 1962. године. Миљковић је на поклон од аеродрома Никола Тесла добио вуачер за Бизнис клуб тог […]

уторак, новембар 4, 2014 / 16:12

Четири милионити путник аеродрома Никола Тесла у Београду је студент Никола Миљковић који је отпутовао за Бањалуку, а њега је дочекао српски премијер Александар Вучић и тим поводом рекао да да је то историјски резултат од оснивања тог аеродрома 1962. године.

Миљковић је на поклон од аеродрома Никола Тесла добио вуачер за Бизнис клуб тог предузећа за наредну годину а од Ер Србије двије повратне карте по избору одредишта из мреже летова авиокомпаније.

Вучић је тим поводом рекао да је поносан на резултат аеродрома Никола Тесла с обзиром на то да је ријеч о највећем расту путника у Европи од 32 одсто.

Казао је и да је захваљујући томе Београд постао мета за инвеститоре.

Он изразио увјерење да ће премијер Француске Мануел Валс, чији долазак је најављен за 6. новембар, у Србију довести представнике компанија заинтересованих за инвестирање у Србију.

Вучић очекује ће београдски аеродром у наредној години имати између пет и 5,5 милиона путника и да због тога мора да се уради нова писта и прошире његови капацитети.Оставите одговор