Бер Грилс долази да снима у БиХ

Звијезда "Дискавери" телевизије, Бер Грилс, који је планетарно популаран због свог серијала о преживљавању у природи долази у БиХ да сними двије емисије. Како пише "Ослобођење", једна ће бити класична емисија о преживљавању у дивљини, а друга научног карактера. Емисије ће бити снимљене у сарадњи са Клубом екстремних спортова Скорпио из Зенице. Един Дурмо, први […]

среда, октобар 27, 2010 / 20:15

Звијезда "Дискавери" телевизије, Бер Грилс, који је планетарно популаран због свог серијала о преживљавању у природи долази у БиХ да сними двије емисије.

Како пише "Ослобођење", једна ће бити класична емисија о преживљавању у дивљини, а друга научног карактера. Емисије ће бити снимљене у сарадњи са Клубом екстремних спортова Скорпио из Зенице.

Един Дурмо, први човјек зеничких шкорпија, потврдио је да су са њима контактирали из ТВ куће Дискавери, једне од најгледанијих на планети (праћена у 170 земаља широм свијета, са преводима на 33 језика), као и да постоји договор о организацији боравка екипе за снимање серије о преживљавању у дивљини.

"Њихов програм преживљавања са легендарним Бером Грилсом зна свако дијете. На неки начин требао би да буде заједнички пројекат клуба Скорпио и Дискаверија у фебруару идуће године. Њихова идеја је да сниме двије емисије из серије преживљавања у БиХ.

Једна ће бити класична, човјек у дивљини, преживљавање, а друга научног карактера гдје ће имати више форму истраживања, проучавања и праћења организма Бера Грилса у екстремним ситуацијама. Њихова идеја је да то све се сними у 12-14 дана.

Они желе да им будемо експертни водичи и да им организујемо комплетан, како логистички, тако технички и водички садржај", истиче Дурмо, уз објашњење да се доста тога урадило у посљедњих пола године, колико иначе траје преписка са људима из Дискаверија који су врхунски професионалци и желе да све доведу на ниво.

Едвард Мајкл Грилс, познат под именом Бер Грилс (36) је енглески телевизијски аутор, писац и авантуриста.Оставите одговор