Баштинац: Очекивали смо да се опозиција не слаже са ребалансом

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Никола Баштинац изјавио је данас Срни да је очекиван став СДС-а и ПДП-а да неће подржати предложени ребаланс буџета и да тако настоје да добију одређене политичке поене пред локалне изборе. "То је сасвим очекивано, с обзиром да су опозиција и да покушавају на свим могућим темама да […]

недеља, септембар 2, 2012 / 22:43

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Никола Баштинац изјавио је данас Срни да је очекиван став СДС-а и ПДП-а да неће подржати предложени ребаланс буџета и да тако настоје да добију одређене политичке поене пред локалне изборе.

"То је сасвим очекивано, с обзиром да су опозиција и да покушавају на свим могућим темама да добију одређене политичке поене пред локалне изборе“, рекао је Баштинац.

Он је истакао да се посланици тих странака не воде општим интересом Републике, него интересом својих партија на предстојећим локалним изборима, те изразио увјерење да су грађани довољно зрели и свјесни да то препознају.

Посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Ненад Стевандић и шеф Клуба посланика ПДП у Народној скупштини Зоран Ђерић изјавили су данас да ове странке неће подржати предложени ребаланс буџета.0 КОМЕНТАРА

  1. Дигресија мала… Баштинац ми представља некако класичан примјер човјека кога функција удебља. Прије шест година није било овог масног подбрадка ко данас. Био је скоро па анорексичан :)…. Кад се договори за ручком праве, ништа горе нема. А он, човјек од договора B-)

  2. Biće vama i što niste očekivali. Imali ste najveću šansu u istoriji RS i prokockali je radi stvaranja elite bogatih i bezobzirnih. Napravili ste negativnu kadrovsku selekciju i uništili nadu da može biti bolje. Žao mi je što moram priznati da ste mi nekad vi i PDP bili nada. Sad nam je svima preostala nada da se SDS opametio.Nevjerovatno ali istinito.

  3. Gotovo je Nikola.Vreme je da se vaša kardinalna vladavina po ovaj narod konačno okonča.Toliko ste zla nanijeli ovom napaćenom narodu da će trebati decenije da se oporavi.Zar stvarno ne vidite šta se dešava?Zar vam stotine hiljada nezaposlenih,gladnih i obespravljenih ne govori ništa?Kada promjene dođu a one su neminovne mnogi od vas će odgovarati.Naš narod kaže da ne pada snijeg da zaveje brijeg,već da svaka zvijerka pokaže svoj trag.Biće mnogo tragova…

Оставите одговор