Бања Лука: Радница изрежирала пљачку кладионице

Бањалучка полиција је у одвојеним акцијама ухапсила радницу спортске кладионице "Астра" Тању Ћурлић /28/ и Ђуру Грубора /22/ из Бањалуке због крађе 2.045 КМ из ове спортске кладионице, речено је Срни у Полицији Републике Српске. Они су, уз међусобни договор, кривично дјело разбојништво починили 29. априла ове године у 21.20 часова у овој спортској кладионици […]

петак, мај 11, 2012 / 11:13

Бањалучка полиција је у одвојеним акцијама ухапсила радницу спортске кладионице "Астра" Тању Ћурлић /28/ и Ђуру Грубора /22/ из Бањалуке због крађе 2.045 КМ из ове спортске кладионице, речено је Срни у Полицији Републике Српске.

Они су, уз међусобни договор, кривично дјело разбојништво починили 29. априла ове године у 21.20 часова у овој спортској кладионици која се налази и Улици Браће Мажар у Бањалуци. Ћурлићева је тада полицији пријавила да је непознати извршилац ушао у ову спортску кладионици ударивши је песницом у главу, након чега је из касе украо 2.045 КМ и побјегао у непознатом правцу.

Полиција је Ћурлићеву ухапсила јуче око 10.00 часова у Улици Браће Кавића због основане сумње да је починила кривично дјело лажног пријављивања кривичног дјела и проневјере, док је Грубор ухапшен у 14.00 часова у Бањалуци због помагања у извршењу кривичног дјела.

Након хапшења по наредби дежурног судије Основног суда Бањалука полиција је извршила претрес стамбених објеката које користе ухапшени и код Грубора пронашла црну јакну коју је користио приликом извршења кривичног дјела.

Лица су након криминалистичке обраде пуштена на слободу, а против њих ће надлежном тужилаштву бити поднесен извјештај за почињена кривична дјела.Оставите одговор