Бахреин: 14 људи осуђено на доживотну робију

Суд у Бахреину изрекао је данас казне доживотне робије за 14 људи оптужених за убиство пакистанског држављанина током антивладиних протеста у марту ове године. Суд је данас, такође, изрекао затворске казне седморици студената оптужених за узроковање насиља током протеста предвођених шиитима за већа права у Бахреину, гдје су у владајућим структурама сунити. У протеклих неколико […]

понедељак, октобар 3, 2011 / 11:39

Суд у Бахреину изрекао је данас казне доживотне робије за 14 људи оптужених за убиство пакистанског држављанина током антивладиних протеста у марту ове године.

Суд је данас, такође, изрекао затворске казне седморици студената оптужених за узроковање насиља током протеста предвођених шиитима за већа права у Бахреину, гдје су у владајућим структурама сунити.

У протеклих неколико седмица суд у Бахреину је изрекао већи број оштрих казни, укључујући и затворске љекарима и медицинским сестрама оптуженим за пружање помоћи учесницима антивладиних протеста.

Бројни сунити из јужне Азије и арапских земаља снажно подржавају лидере у Бахреину, гдје су добили држављанство и запослење.Оставите одговор