Амброзија испред Владе РС

На слици се види једна од најпознатијих и најопаснијих алергених биљака, амброзија. Ништа не било чудно и необично грађанима Бање Луке који ни не знају како она игледа, али некоме ко је алергичан на ту опасну биљку то никако не може да буде свеједно, знајући какве су посљедице, пише Бањолучанин Александар, који нам је послао […]

понедељак, септембар 3, 2012 / 10:26

На слици се види једна од најпознатијих и најопаснијих алергених биљака, амброзија.

Ништа не било чудно и необично грађанима Бање Луке који ни не знају како она игледа, али некоме ко је алергичан на ту опасну биљку то никако не може да буде свеједно, знајући какве су посљедице, пише Бањолучанин Александар, који нам је послао слику.

Не би било чудно и необично да је слика направљена на неком забаченом и запуштеном мјесту у граду, али у самом центру града, испред зграде Владе РС и РТВ
дома, то није допустиво, узимајући у обзир и чињеницу да је град Бања Лука
издовојио 250 000 КМ за уништавање и кошење те алергене биљке.

– Како је то могуће? – пита се Александар и додаје да је слика направљена 02.09.2012 око 16 часова.
0 КОМЕНТАРА

 1. Ове велике цвасти са поленом нису амброзија, није јасно али нижа биљка између би могла да буде.
  Иначе много су надували њене алергене и наши доктори не приступају научно проблему алергија а сувишно је и говорити о научним истраживањима.
  Она представља много већи проблем као агресиван коров за пољопривреднике, тежак за искоријенити нарочито када је у питању трава за припрему сијена.

 2. Malo prije pročitah da gradske vlasti mole građane Banje Luke,da pomognu oko uklanjanja ambrozije po gradu.Naznam kako će građani ukloniti ovu sprdnju oko velelepnog objekta-zgrade Vlade Republike Srpske,jer moraju vaditi propusnice da odrade taj posao,da uklone bruku i nemar odgovornog osoblja,koji primaju i te kako masnu platu.
  Iz svega dosadašnjeg se jasno zaključuje,da GRAĐANI REPUBLIKE SRPSKE SLUŽE AKTUELNOM REŽIMU SAMO ZA NEKOLIKO STVARI I TO:
  -DA PLAĆAJU UREDNO DAŽBINE PREMA LOKALNOJ ZAJEDNICI I PREMA ENTITETU,JER U PROTIVNOM DOLAZI DO PRINUDNE PLJENIDBE I OTIMANJA.
  -DA GLASAJU NA IZBORIMA,JER ĆE SAMO TADA IMATI NEŠTO DA POJEDU I POPIJU UZ GLASNU MUZIKI I JAKO OSVJETLJENJE.
  -DA UKLANJAJU AMBROZIJU,KAKO NEBI DJECA PREBOGATIH I NADMENIH POLITIČARA REŽIMLIJA,PATILI OD ALERGIJE.
  Građani Republike Srpske,iskoristite znalački nadolazeći period,i kaznimo nadmeni i kriminogeni režim,jer sigurno nemaju ambrozije po svojim njivama i voćnjacima.Ovo nam je jedina prilika da ih kaznimo na lokalnim izborima,a potom da dožive potpuni slom na Parlamentarnim izborima,jer ovaj režim radi samo za sebe i svoje porodice.

Оставите одговор