Александар Џомбић: Хеликоптером на кафу (ФОТО)

Стижу нам јучерашње фотографије са мјеста недалеко од Кнежева покрај Бање Луке, гдје је, ни мање ни више, хеликоптером на паркинг испред кафане слетио премијер Републике Српске Александар Џомбић. Новинар који се затекао на лицу мјеста направио је ову фотографију, и примјетио: "Из правца Травника и Бање Луке долазе службена возила с упаљеним ротацијама, а […]

четвртак, јун 21, 2012 / 09:19

Стижу нам јучерашње фотографије са мјеста недалеко од Кнежева покрај Бање Луке, гдје је, ни мање ни више, хеликоптером на паркинг испред кафане слетио премијер Републике Српске Александар Џомбић.

Новинар који се затекао на лицу мјеста направио је ову фотографију, и примјетио:

"Из правца Травника и Бање Луке долазе службена возила с упаљеним ротацијама, а једино је премијер стигао хеликоптером у објакат иначе удаљен свега сат времена вожње од Бање Луке".

Иначе, јуче је свечано отворена хидроелектрана поред Кнежева, пе не искључујемо могућност да је премијер уствари службени летио на отварање.0 КОМЕНТАРА

 1. Тура за премијера, јбг кад нико неће да та говна запали…треба да му се дивимо као телету са шест глава, или мачету са роговима…ово је пут у европу, хеликоптером другови и другарице, али нама за ЕУ требају магарци, хеликоптер је само за господу власт!

 2. Јел` то Џомбић мазнуо Додику хеликоптер пошто је овај „велики државнички економски проверени експерт“ уместо премијера оптутовао у Русију на Економски форум? Шта ће му „шеф“ рећи када се привремено врати?

  Докле ће нам ове сподобе кројити судбину и животе наших потомака, а ми мирно гледати и трпети!

 3. Јеси лола Џомба, немам ријечи! А имао си од кога и научити, када је Додо слао Жељкицу хеликоптером да купи ципеле било бе неуљудно да се ти возиш аутом!
  Нека, нека тако народу и треба…x-( нисте пали са неба, лијпо вас изабраше а и опет ће стока исто!

 4. nije slobo kriv mi smo govna.
  dok nas nekoliko kuka na ovom sajtu vecina gleda turske serije i u pauzi cita nezavisne novine i oni su vecina a ne mi bez obzira sta mi mislili.
  da nije tako kopanja bi restoran prije zatvorio nego sto ga je otvorio.nikad tuda nisam prosao ali na 20 kilometara puta sigurno ima bar jedan bolji ali stoka nece u bolji nego u njegov da bi sjutra bila najvaznija u selu jer su sjedali sto do stankovica i dva od dzombica i vrlo je bitno jel konobarica ovakva ili onakva a manje je bitno sto je sve o nasem trosku.
  ukratko niko nas ne goni u taj restoran ali stoka ide, niko nas ne goni da jedemo necije jabuke ali jedemo prema tome trazili smo gledajmo.ne bi nas mogli natjerati ni da placamo porez da bi oni imali sta da ukradu da smo slozni ali nismo prema tome nek anas jasu tako i treba.
  ja sam konkretno otpoceo da bojkotujem „poznanike“ pripadnike vladajuce kriminalne bande i ako nista dobro se osjecam mada sam otrpio kritike druga Drazena da ne trebamo biti ko oni ali zasad mi se cini da bolje pali „ko tebe kamenom ti njega dvaput“ nego ono „ko tebe kamenom ti njega hljebom“
  prijedor ne boje se oni tebe znaju da za penziju ne mozes kupiti ni petardu a kamoli zolju.B-)

 5. Кога је једном кочило у леђима, зна која је то тешка мука.

  Е, јесте неки, умјесто да похвалите пожртвованост нашег премијера, који је, болестан и под терапијом, журио на отварање још једног перспективног привредног гиганта а све за добробит Српске, па мало свратио у кафану да се освјежи, ви на њега дрвље и камење…
  Па, зар бисте га пустили да се укочених леђа ломата на оним кривинама у ауту?
  Е баш сте неки…
  B-)

 6. Svoje dječačke dane proveo sam na rijeci Ugar.Nekada je u rijeci bila samo potočna pastrmka,sada ima i drugih vrsta ribe,ali Ugar više nema svoju dušu.Između ostalog i zbog ovakvih kafana.Postoji vjerovanje da ova planinska riječica ima ljekovita svojstva,kada je u pitanju oboljenje kostiju.Zato ne krivite Džombića što ide na ovu rječicu i traži lijek.Utopljenik se i za slamku hvata…

 7. Dalo bi se pricati i o balvanima koji iz Knezeva se voze put Laktasa ali ipak jedan tekst S.Vaskovica:

  Ovaj događaj samo je jedna u nizu fusnota koje vrišteći svjedoče da je „šerpa skroz sastrugana“ i da nije preostalo ništa. Svi koji ovdje žive morali bi da zadrhte od straha, kada spoznaju da posla nema ni za Dodikove najbliže tajkune/saradnike, što znači da oni izvan tog kruga mogu odmah „na štrik“.
  Evo nekoliko primjera: Slavko Roguljić, jedan od najvoljenijih Dodikovih „bizmismena“ obustavio je gotovo sve poslove. Ponešto još prodaje nafte, ali to je u tolikoj mjeri malo, da nije ni vrijedno pomena.

  Roguljić će nekako preživjeti sa onim što je „sklonio“, ali Milutin Žujić, vlasnik firmi „Parma trade“ i „Parma trend“ i desetina benzinskih pumpi nije pregrmio dugove. Digao je ruku na sebe. Vijest o njegovom samoubistvu intrigirala je ovdašnje „medije“ jedno popodne, a nakon toga sve je, pa i pokojni Žujić, gurnuto na marginu. (Ne)očekivano, jer Žujić je bio veoma blizak vlastima, sarađivao je vrlo usko sa njima, a oni nisu ništa učinili da spasu njegove (svoje) poslove. Tačnije, nisu mogli ništa učiniti, jer je kesa potpuno prazna, te je Žujić prepušten sudbini. Što ga je nagnalo da, nažalost, presudi samom sebi.

  Ranije je već propao „Binis beton“, uprkos desetinama miliona kredita iz IRB-a RS i namještenih i napuhanih poslova na rekonstrukciji brze ceste Banjaluka – Klašnice. „Binis“ ne spasava ni činjenica da je vlasnik firme Borko Radinković u veoma prijateljskim odnosima sa premijerom Džombićem.

  U ogromnim problemima je i Ljubo Ćubić, vlasnik „Niskogradnje“, koja je proteklih godina, uz firme Slobodana Stankovića, bila nosilac „razvoja“ RS i odnosilac desetina/stotina miliona KM iz njenog budžeta. Međutim, svemu dođe kraj pa i parama od prodaje „Telekoma“ i kreditnim zaduženjima, tako da je Ćubićeva firma „na glavi“. Posla nema, para nema, a Ćubić čak kasni sa isplatama ličnih dohodaka, što je u „Niskogradnji“ do prije par mjeseci bilo nezamislivo. U firmi se širi lažni optimizam: biće para od izgradnje autoputa Prnjavor – Doboj.

  Istim parama nada se i Slobodan Stanković, čiji „Integrali“ i „Integre“ gore stoje od „Niskogradnje“. Tom novcu nadaju se i drugi, „sitniji“ građevinci iz RS, ali neće biti para za sve. Možda čak i ni za koga iz RS, jer su se na međunarodni tender prijavile 33 firme iz Evrope, od kojih većina kapacitete „Niskogradnje“ i „Integrala“ smatraju jedva dostatnim za čišćenje njihovog kruga. Čak i da se desi čudo, da neka od ovdašnjih firmi dobije posao na međunarodnom tenderu, para neće biti do iduće godine. A do tada treba preživjeti bez banke. Svima.

  „Na glavi“ je i „Nova banka“, ta visokohvaljena finansijska institucija, a potpuni kolaps sprečava kratkoročnim pozajmicama. Kreditima su je nedavno spasile „Balkan investment banka“ i „Uni kredit banka“.

  Para nema ni za sve režimske biltene, pa je krenulo međusobno „klanje“. Na žestokom udaru našao se zato bijedni i jadni „Fokus“, a na vidjelo su „odjednom“ isplivale brojne nezakonitosti vezane za taj list. I to najviše u onim režimskim medijima, koji su, koliko do juče, zajedno lokali sa gazdama „Fokusa“ na istom koritu. (Koja bijedna iluminacija.) Sve se čini da se od malverzacija „opere“ Milorad Janjetović, vlasnik firme „Tamaris“, koji je preuzeo „Fokus“ od Željka Kopanje, a vlasnik je i BEL televizije. I Janjetović je u strašnim finansijskim problemima, uprkos unosnim ugovorima sa gradom: milione je uložio u BEL TV, „Fokus“, ali i izgradnju diskoteke za Šefovog sina. (Diskoteka još uvijek ne radi, iako oni koji su je vidjeli tvrde da je najmodernija na Balkanu.)

  Potpuno je nebitno kako će „Fokus“ i gazde mu završiti, bitno je uvidjeti da su Dodikovi krokodili krenuli da žderu jedni druge. Biće interesantno posmatrati da li će Dodik žrtvovati Stankovića ili Ćubića, jer obojica teško da mogu opstati, dok se ostali binisi i tamarisi nemaju čemu ni nadati. Što se, pak, naroda tiče može se tretirati već prožderanim.

 8. Jos malo aktuelnih informacija:

  28.06.2012.
  DOGOVORENO U BANJOJ LUCI
  RS će pšenicu uvoziti iz Rumunije
  Za petnaestak dana trebalo bi da se održi novi sastanak na kojem će da budu ponuđene količine, kvalitet i okvirna cijena pšenice iz Rumunije

  Za petnaestak dana trebalo bi da se održi novi sastanak na kojem će da budu ponuđene količine, kvalitet i okvirna cijena pšenice iz Rumunije.
  „Republika Srpska ne proizvodi dovoljno pšenice za svoje potrebe zbog čega se, svake godine, najveći dio uvozi, prvenstveno iz Srbije, Hrvatske i Mađarske“, navodi resorno ministarstvo.

  RS se zadužila za još 6,5 miliona KM
  Ovo je treća emisija obveznica RS-a u ovoj godini, a rok dospijeća je sedam godina

  Republika Srpska danas se ponovo zadužila, novom emisijom obveznica, u iznosu od 6,5 miliona i po kamatnoj stopi od šest posto.
  Ovo je treća emisija obveznica RS-a u ovoj godini, a rok dospijeća je sedam godina.

  I u 2011. entitetska vlada je koristila zaduženja putem obveznica i trezorskih zapisa da bi nadomjestila nedostajuća sredstva u budžetu

Оставите одговор