Ал Џазира Балканс почиње емитовање

ТВ кућа "Ал Џазира Балканс" почиње данас тестно емитовање програма, након што су испуњени сви услови предвиђени дозволом Регулаторне агенције за комуникације БиХ. Програм ће бити доступан посредством земаљске мреже и кабловских оператера у БиХ, који у својој понуди већ имају сигнал "Ал Џазира Балканс", саопштено је из ове медијске куће. У тестној фази гледаоци […]

петак, јул 1, 2011 / 18:00

ТВ кућа "Ал Џазира Балканс" почиње данас тестно емитовање програма, након што су испуњени сви услови предвиђени дозволом Регулаторне агенције за комуникације БиХ.

Програм ће бити доступан посредством земаљске мреже и кабловских оператера у БиХ, који у својој понуди већ имају сигнал "Ал Џазира Балканс", саопштено је из ове медијске куће.

У тестној фази гледаоци ће имати прилику да на својим екранима гледају промотивне прилоге и повремена укључивања у "Ал Џазира" програм на енглеском језику.

"Техничке и друге припреме за реализацију пуне програмске шеме `Ал Џазира Балканс` се настављају о чему ће јавност бити редовно информисана", наводи се у саопштењу.

"Ал Џазира Балканс" дио је глобалне медијске мреже "Ал Џазира" и емитоваће цјелодневни информативни програм из региона и свијета.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор