Ал Џазира Балкан поново одгађа почетак емитовања

Почетак емитовања регионалног програма Ал Џазира Балкан очекује се до краја године, а у Сарајеву се приводе крају радови на опремању студија. Почетак емитовања програма прво је најављиван за септембар, а како се овај мјесец ближио све су више помињани октобар и новембар. Како је агенцији Бети речено у тој телевизијској кући, чије је регионално […]

среда, септембар 14, 2011 / 13:54

Почетак емитовања регионалног програма Ал Џазира Балкан очекује се до краја године, а у Сарајеву се приводе крају радови на опремању студија.

Почетак емитовања програма прво је најављиван за септембар, а како се овај мјесец ближио све су више помињани октобар и новембар.

Како је агенцији Бети речено у тој телевизијској кући, чије је регионално сједиште у Сарајеву, Ал Џазира Балкан емитоваће програм 24 сата дневно, од чега ће сваког дана бити емитовано шест сати локалног програма.

Директор вијести и програма Ал Џазире Балкан је Горан Милић. Основу програма чиниће вијести, док ће остатак бити испуњен реемитовањем других програма те телевизијске мреже.

Програм Ал Џазира Балкан моћи ће да се гледа у Србији, Хрватској, Босни и Херцеговини и Црној Гори, преко главних кабловских оператера.

Станица ће слиједити Етички кодекс Ал Џазира мреже који је исписан на свим столовима у сарајевској редакцији и радиће под слоганом "Из сваког угла и са сваке стране".

Програм ове ТВ куће правиће медијски радници који пролазе посебне програме тренинга и едукације у Ал Џазира тренинг центру у Дохи, али и на терену. Директор је Тарик Ђодић. Програм Ал Џазира Балкан биће исти за све земље региона а на тој телевизији ће, како кажу, "свако говорити на свом језику".0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор