Ако си искрен Бакире?

Поштовани Господине Изетбеговићу јуниоре. Ако мислите да ћете једним телевизијским извињењем на „издајничкој и другосрбијанској“ телевизији Б92, преварити један слободарски, херојски и конститутивни народ у БиХ, тешко се варате. Једноставно речено, сумњамо у Вашу искреност. Па и наши су се извињавали (Тадић и Маровић), али ми то нисмо узимали за озбиљно. Нису Срби блесави. Знамо […]

уторак, новембар 9, 2010 / 11:24

Поштовани Господине Изетбеговићу јуниоре.

Ако мислите да ћете једним телевизијским извињењем на „издајничкој и другосрбијанској“ телевизији Б92, преварити један слободарски, херојски и конститутивни народ у БиХ, тешко се варате.

Једноставно речено, сумњамо у Вашу искреност. Па и наши су се извињавали (Тадић и Маровић), али ми то нисмо узимали за озбиљно.

Нису Срби блесави. Знамо ми добро наше „несташлуке“ из последњег рата, само што о томе нећемо да причамо. Знамо да овим извињење желите да се опустимо, а онда нас „заскочите“ неспемне на спавању.

Да сте били искрени прво бисте се извинили Славку Јовичићу Славују, а онда и свим осталим Србима из Парламента БиХ понаособ.

Има и она народна „Не пада ивер, далеко од кладе“, а сви ми добро знамо Вашег оца. Ако нам прибавите писмене изјаве од стичева или стричевића, да сте ипак повукли на мајчину страну барем карактером, ваше извињење ће бити вјеродостојније.

Имамо ми наше националне Кербере (Гуго Лазаревић, Емир Влајки и Дарко Танасковић) који ће лако раскринкати Вашег неискреног „неоотоманског“ тројанског коња.

Ако се искрено кајете, господине Изетбеговићу јуниоре, најбоље да то покажете на дјелу:

1. Признајте да су Бошњаци Срби,

2. Признајте да су они што не признају да су Бошњаци Срби, вехабије и терористи,

3. Да је Република Српска вјечна и да ће се прије распасти атом уранијума, него она,

4. Укините емисију на ФТВ 60 минута,

5. Вратите Пепу Прасе у ББИ,

6. Подржите иницијативу да „новог“ министра вањских послова, Босића, за увођење виза за Турске држављане,

7. Реците јавно да је Борис Тадић марионета Запада и

8. Наредите да све јавне установе у Федерацији БиХ морају куповати Глас Српске.

Ако испуните ових осам условчића знаћемо да сте искрени у вашем извињењу и спремни смо да вам опростимо.

Не деси ли се то, џаба причате и искушавате нашу великодушност.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор