Цветковић: Живим од женине плате

Бивши српски премијер Мирко Цветковић тврди за "Блиц” да није почео посао са партнерима из САД, па није био ни дужан да од Агенције за борбу против корупције тражи сагласност за покретање приватног бизниса.


Цветковић се опростио уз Ану Бекуту и трубаче

Премијер Техничке владе Србије Мирко Цветковић организовао је прексиноћ у Клубу посланика на Дедињу опроштајну вечеру за све чланове Владе, а почасни гост био је Борис Тадић. За организовање забаве био је задужен министар Милутин Мркоњић, па се друштво веселило уз трубаче и пjесму Ане Бекуте.

Цветковић о Косову: Близу смо рјешења које неће свима одговарати

Предсједник Владе Србије Мирко Цветковић рекао је да се Влада залаже за мирно рјешење косовског питања, које ће омогућити наставак дијалога са Приштином, али и за регионално помирење, између осталог и српског и албанског народа.


Цветковић: Треба нам ДОС-овска енергија

Српски премијер Србије Мирко Цветковић изразио је наду да Србија неће изгубити елан у наставку реформи током процеса приступања ЕУ и да ће до краја године добити статус кандидата и термин за почетак преговора о чланству.Подршка прогнаним Србима из Хрватске

Представници 100 избјегличких удружења и завичајних клубова предаће сутра предсједнику Владе Србије Мирку Цветковићу копију 45 000 потписа подршке Петицији избјеглих и прогнаних Срба из Хрватске који су прикупљени у првом кругу.Путин (прије априла) у Београду

БЕОГРАД – Премијер Русије Владимир Путин допутоваће данас у једнодневну званичну посјету Србији, током које ће разговарати са српским државним врхом – предсједником Борисом Тадићем, премијером Мирком Цветковићем и предсједницом Скупштине Славицом Ђукић-Дејановић.