Конзулат Србије у Бањој Луци

Ноћни ред за Велику Србију

Потврдило се све што смо рекли раније, односно да медији колаборационистичке касте Невладинића одбијају да примјете ред испред Конзулата Србије, док су направили читаву хистерију због реда ипсред Инситута за јавно здравство РС.

И по снијегу, вјерни Србије стијегу

Фронтал.РС наставља да практично показује плаћеничку природу медија финансираних из фондова окупатора НАТО, који имају искључиво фетиш на редове испред Конзулата Словеније.


Ред за Велику Србију

О, па наравно да ћемо наставити пратити феномен. Не самог реда пред Конзулатом Србије, већ како сем Фронтал.РС ни један медиј не налази да је то интересантна тема.


Корона јењава, ред испред врата Србије не

Упорно ћемо докментовати и објављивати постојање реда испред Генералног конзулата Републике Србије у Бањој Луци, који дежурни Невладинићи не примјећују, док су тоне и тоне патетике изручили на ред испред Конзулата Словеније.Ред испред конзулата Србије није за медије?

Ред испред конзулата Словеније је производио бомбастичне популистичке чланке у медијима Невладинића, акције политичких партија, па чак и перформансе . Србија им, изгледа, није толико надахњива.Мајчинско понашање Србије: Шест милиона евра Српској од почетка године

Генерални конзул Србије у Бањалуци Владимир Николић рекао је да је од почетка године Србија дозначила Републици Српској више од шест милиона евра за подршку реализацији бројних пројеката, те да ће се и у наредном периоду тежити јачању привредне сарадње са циљем подстицања економског развоја цијелог региона и останка младих на овим просторима.