Звезда тражи ванредне изборе у ФСС

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је данас да ће у понедељак Извршном одбору Фудбалског савеза Србије поднијети иницијативу за ванредне изборе у тој организацији. Члан Правне комисије црвено-белих Дејан Шупут рекао је новинарима на стадиону Звезде да се одговор делегата ИО ФСС очекује у року од 30 дана. Он је истакао да „иницијатива није покренута […]

субота, 25 јуна, 2011 / 14:16

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је данас да ће у понедељак Извршном одбору Фудбалског савеза Србије поднијети иницијативу за ванредне изборе у тој организацији.

Члан Правне комисије црвено-белих Дејан Шупут рекао је новинарима на стадиону Звезде да се одговор делегата ИО ФСС очекује у року од 30 дана.

Он је истакао да „иницијатива није покренута да би се смијенио предсједник ФСС Томислав Караџић, већ да би се видјело какав је суд јавности о раду свих органа те организације”.

Звеазда је разлоге за иницијативу сазивања ванредних избора саопштила синоћ београдском дневном листу Вечерње новости.

Да би се заказали ванредни избори у ФСС, потребно је да најмање једна трећина делегата Скупштине то затражи у писаној форми од Извршног одбора.

На питање новинара да ли Звезда има спремне кадрове које би предложила ако се сазову избори, портпарол клуба Марко Николовски рекао је да има, али да их „неће још објавити”.

„Зведа има спремна решења и саопштиће их ако дође до избора”, казао је Николовски.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *