Звезда на јесен игра са Борцем

Фудбалери Црвене звезде током јесени гостоваће у Бањалуци и са Борцем одиграти пријатељску утакмицу. То је потврдио предсједник Борца Слободан Радуљ послије јучерашње посјете Фудбалском клубу Црвена звезда и разговора са првим човјеком “црвено-бијелих” Драганом Џајићем. "Директор Борца Момчило Савичић и ја разговарали смо са Џајићем и подсјетили га да је приликом преласка Огњена Врањеша […]

уторак, јун 18, 2013 / 10:50

Фудбалери Црвене звезде током јесени гостоваће у Бањалуци и са Борцем одиграти пријатељску утакмицу.

То је потврдио предсједник Борца Слободан Радуљ послије јучерашње посјете Фудбалском клубу Црвена звезда и разговора са првим човјеком “црвено-бијелих” Драганом Џајићем.

"Директор Борца Момчило Савичић и ја разговарали смо са Џајићем и подсјетили га да је приликом преласка Огњена Врањеша на “Маракану” договорено да Звезда гостује у Бањалуци, али да то још до сада није испоштовано. Постигли смо договор да се то деси током јесење полусезоне, али преостаје још само да буде усаглашен термин, односно да то буде када оба тима буду слободна", рекао је Радуљ.

По његовим ријечима, сарадња “црвено-плавих” и “црвено-бијелих” убудуће ће бити јача на свим нивоима.

"Веома брзо би наш нови шеф стручног штаба Драган Јовић и спортски директор Бранислав Крунић требало да оду у Београд и са њиховим тренерима поразговарају на тему играча. Наша жеља је да на јесен у Борцу заигра неколико млађих играча Црвене звезде који би дошли на каљење", додао је Радуљ.

Посљедњи пут “црвено-бијели” су гостовали у граду на Врбасу 2006. године, док су 2001. године увеличали прославу 75 година бањалучких “црвено-плавих”.

Авдукић остаје

Голман Борца и репрезентације БиХ Асмир Авдукић је истакао да је добио обећање челника клуба са Градског стадиона да ће његови услови бити испуњени и да ће у идућој сезони остати у бањалучком премијерлигашу.

"Договорено је 99 одсто ствари и остаје само да се оне данас реализују. Жеља ми је и била да останем у Борцу и тако ће и бити. Добио сам гаранције од људи којима вјерујем и сада ријечи треба претворити у дјела", истакао је Авдукић.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *