Звезда и Леотар за малог Огњена

Фудбалери Црвене звезде гостоваће у недељу, 27. фебруара, у Требињу и од 14 часова одиграти пријатељску утакмицу са Леотаром. Комплетан приход од утакмице, која је већ подигла Требињце на ноге (прво Звездино гостовање послије скоро десет година), биће усмјерен на лијечење младог Огњена Гудеља. Једанаестогодишњи Требињац болује од леукемије и свака помоћ му је пријеко […]

среда, фебруар 23, 2011 / 12:50

Фудбалери Црвене звезде гостоваће у недељу, 27. фебруара, у Требињу и од 14 часова одиграти пријатељску утакмицу са Леотаром.

Комплетан приход од утакмице, која је већ подигла Требињце на ноге (прво Звездино гостовање послије скоро десет година), биће усмјерен на лијечење младог Огњена Гудеља.

Једанаестогодишњи Требињац болује од леукемије и свака помоћ му је пријеко потребна, а црвено-бијелима је част и задовољство да учествују у догађају хуманитарног карактера.
 
У исто вријеме, меч са Леотаром послужиће играчима да остану у предвиђеном ритму утакмица, упркос чињеници да је снијег који је нападао у цијелој Србији одложио почетак првенства за седам дана.
 
Црвена звезда ће у Требињу играти на дан када је требало да се састане са Смедеревом у првом колу прољећног дијела Суперлиге Србије. Са друге стране, Леотар ће играти дан послије прве утакмице прољећног дијела Премијер лиге Босне и Херцеговине у ком се састаје са Рударом из Приједора.
 
Због одлагања и немогућности да на природној трави, већ само вјештачкој, тренирају у Београду, у Црвеној звезди су одлучили да отпутују на петодневне "блиц" припреме у Будву, гдје је екипа и почела да тренира у јануару, прије одласка у Анталију.
 
Роберт Просинечки на пут ће повести двадесетак играча, на које рачуна за првих неколико утакмица. Црвено-бијели ће летјети редовном авио линијом Београд – Тиват, а послије излета у Требињу вратиће се у Београд наредног уторка.
 
Уколико не буде додатних одлагања, прву првенствену утакмицу одиграће 6. марта са Смедеревом, а у ванредном колу, 9. марта, са Инђијом – обје на Маракани.
 


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *