Жутоплава крпа и на Гуглу за Србију

Ако сте сумњали у антисрпско дјеловање компаније Алфабет, која под својом контролом држи Гугл и Ју тјуб, онда данас нема грешке.

четвртак, 1 марта, 2018 / 10:27

Гугл и Ју тјуб су већ пристали на директиве америчке власти да мора наглашавати вијести које долазе од стране медија које финансира Руска Федерација.

Многи ће рећи за ово да је грешка, да је случајност, да је неупућеност америчких доносилаца одлука довела до тога да претраживач ове компаније, чак и када укуцате домен у Србији, буде са наметнутом заставом тиранске институције Високих представника и НАТО пакта.

Веома слична, скоро иста застава је начињена и за "државу" на територији Косова и Метохије, коју је НАТО изборио агресијом на СР Југославију 1999. године, а и данас је чува оружјем, дипломатски и новчаном помоћи. Али, жутоплава крпа се у Србији не види. Чак и ако укуцате Гугл-тачка-БА.

Само код нас.

Можете укуцати и .РУ, и шта год хоћете, овдје ће вам изаћи бесмислена застава коју нико не воли и не жели.

Чак и у случају да је случајност, то говори да немају појма, ни обзира, те да се са таквима не треба дружити, јер ти не желе добро.

Шта би се десило да је освануо двоглави орао и српска тробојка на Гуглу са екстензијом .БА, рецимо, 09.01. текуће године? Или наредне?

Да ли би, и да је грешком, стајала до сада; као што стоји ова украјинско-косовско*-еуовска застава?8 КОМЕНТАРА

 1. Хајде да пишемо Гуглу. Како муслимани протестују због Дана Републике Српске, тако и ми требамо због ове провокације! Гугл слави почетак рата у бих. Ако будемо ћутали, биће само горе!

 2. Uopšte nije bitno šta misle Srbi iz republike srpske. Bitno je kako ovaj prostor vide stranci. Razgovarajući sa dobronamernim i srbima naklonjeni talijanom možete zaključiti da svako normalno i pristojno odgojeno srpče treba biti stid da kaže da je iz republike srpske. RS=beskrajno divljaštvo=pridnjestrovlje ili kako se već zove. I naravno zla BiH nas sprečava da živimo u normalnom zakonskom okviru,o tome pisati Google?!
  Svim Srbima državljanima FBiH u Brčkom čestitam 1. Mart.

 3. Za Gugl.
  Niko nema što Srbin imade
  Srbin ima muda kao gajde
  Srbin ima kurac šestoperac
  Pa ga mrzi i Englez i Nemac
  Kad su Srbi na Zapadu bili
  Sve ih gazde rado zaposlili
  Neka svoje žene upitaju
  Što se Srbi po kurcu poznaju
  Srbin ima Kraljevića Marka
  Krupna kurca velika junaka
  Da ga svetska zajednica čuje
  Kako po svetu pičke razvaljuje
  Srpski kurac Zapad bombarduje
  Niko nema što Srbin imade
  Kakav bio takav i ostade!

 4. Повратни пинг: • Фронтал.СРБ