Золак и Бореновић посјетили породицу Вулић

Посланик у Народној скупштини Републике Српске, Бранислав Боренић, и одборник у Скупштини Града Бања Лука, Александар Золак посјетили су јутрос породицу Жељка Вулића који води судски спор са фирмом Гранд трејд. Они су позвали градоначелника Слободана Гаврановића и предсједника Скупштине града Бања Лука, Будимира Балабана, да дођу и да виде под каквим је стресом ова […]

субота, мај 4, 2013 / 12:36

Посланик у Народној скупштини Републике Српске, Бранислав Боренић, и одборник у Скупштини Града Бања Лука, Александар Золак посјетили су јутрос породицу Жељка Вулића који води судски спор са фирмом Гранд трејд.

Они су позвали градоначелника Слободана Гаврановића и предсједника Скупштине града Бања Лука, Будимира Балабана, да дођу и да виде под каквим је стресом ова шесточлана породица, која сваки дан стрепи од насртаја багера, а уз то су изложени привођењима и саслушањима од стране полиције.

– Осјећао сам обавезу да као одборник у Скупштини града Бања Лука дођем овдје на лице мјеста и видим у каквом је стању породица Вулић – каже Золак.

Он мисли да градоначелник Гаврановић не би требао, само једном седмично са неким грађанима у "Стакленцу" (угоститељском објекту у парку "Петар Кочић") пије кафу, већ да се активније укључи у рјешавање проблема на цијелој територији Града, па тако да дође код Вулића и види на који начин може помомоћи овој породици, јер треба да буде градоначелник свих грађана града Бања Лука.

– Ово питање се не ставља на Дневни ред Скупштине и ми одборници нисмо у могућности да дјелујемо у Скупштини, изузев да ово помињемо на актуелном часу, што сам и учинио на једној од сједница, напомињући овај случај кроз игнорисање прошлогодишњих захтјева и петиције око 6000 Бањолучана – додаје Золак и закључује да власт која не може да рјешава проблеме и заштити права свих својих грађана треба да оде са политичке сцене.0 КОМЕНТАРА

 1. Ovo je baš za pohvaliti.

  Normalna, ljudska gesta podrške čovjeku u problemu zbog bahatosti, siledžijstva i neljudskosti SNSD-ove vlasti, kao i zbog nedostatka pravne države.

  SNSD je Banjaluku već izgubio, ali se morala odgoditi kapitulacija zbog Nenada Stevandića i njegovog dila sa Dodikom.
  Slučaj Picin park je samo potvrda toga.
  2014. je godina slobode i promjena!!!!

 2. Vuliću junače, hvala ti što postojiš i što se ne daš ni po cijenu života neprijateljima roda i naroda svoga.S tobom nije tvoj grad, nego samo malobrojni pošteni i hrabri a oni drugačiji oni, što ćute i što su se podvili da im mrcina lomi kičmu neka se stide miliona neznanih i znanih koji kroz vijkove živote svoje dadoše u borbi za svoju grudu zemlje, za svoj kamen i kap vode. Istina, svi zajedno ti neprjatelji ne bijšae toliko svirepi i opaki, drski i bahati, ne toliko istarajni da nas unište kao što je ovaj današnji neprijatelj naš.
  Srečno junače!

 3. @Bojan5150

  Ahhahahaha, pravo u centar.

  Kakva Banjaluka i izbor, pa polovina ljudi ne izlazi na izbore, vec administracija i oni koji su primorani(ucjenjeni), ali nek lupa po glavi pa ce i oni indiferentni poceti razmisljati…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *