Змај од Рајка – неко гаји волове, а неко блогове

Ничим изазвана, осим својом патолошком поребом да сваком лонцу буде поклопац, у свом интернетском онанисању, у тексту под називом “Сумрак опозиције” од 7. фебруара ове године, на мене се обрушила елементарна интернет непогода звана Рајко Васић. Рајко Васић, како сам себе представља, напредни графички радник, столар, сликар, дизајнер, енигмат, фудбалер бањалучког друголигаша “Крајина”, стријелац гола […]

понедељак, фебруар 13, 2012 / 11:50

Ничим изазвана, осим својом патолошком поребом да сваком лонцу буде поклопац, у свом интернетском онанисању, у тексту под називом “Сумрак опозиције” од 7. фебруара ове године, на мене се обрушила елементарна интернет непогода звана Рајко Васић.

Рајко Васић, како сам себе представља, напредни графички радник, столар, сликар, дизајнер, енигмат, фудбалер бањалучког друголигаша “Крајина”, стријелац гола у Мадриду, телевизијски новинар, ратник, последњи министар информација Републике Српске, самозвани иницијатор оснивања журналистике у Бањалуци и, изнад свега, портпарол СНСД-а, је прије свега лош новинар.

У бањалучком “Снеку”, кафани гдје су се некад окупљали новинари, мало ко се сјећа “Локомобила” сарајевске телевизије. Чак ни конобари. Прича се да је у “Снек” долазио да се “огребе” и нешто за џабе попије.

Васић који је у СНСД дошао због личних интереса, првенствно да оживи своју посусталу графичку малопривреду, временом се претворио у партијског џелата, спремног да уништи сваког ко не мисили као он .

Васић, кога више нико у странци не узима за озбиљно, осим када треба да се одштампа какав страначки формулар, временом се претворио у интернет скрибомана, који пише рукама и ногама, а све мање главом. Свака полемика са њим је беспредметна.

Час је позиција, час опозиција, свима, а највише здравом разуму.
Њему више нико не ваља, ни Демократски народни савез са којим је Савез независних социјалдемократа већ годинама у коалицији. Васићу сметују људи, који су због њега и њему сличних наспустили странку у чијем су успону и те како учествовали.

Бивше пријатеље проглашава за отпаднике, а придошлицама из идеологија које су му о глави радили сада клања и лиже из не тако давно крвавих руку.

Одавно је Рајково правило: ко тебе хљебом, ти њега каменом.
Ко је следећи на Васићевом нишану то ни он сам не зна. Како ће и знати кад пуца рафлано. Нада се да нешто и погоди.

Многи који су му много пута и те како ваљали дошли су на ону народну – храни сироту за своју срамоту.

Питање је дана када ће озбиљни људи из владајуће странке зауздати овог интернет фантома.

Штета је што главни одбор СНСД-а и СДС-а нема своје представнике са усаглашеним ставом у жирију НИН-ове награде. Овако, слабе су шансе за Рајка.
Чак и у „Крајини“ која је догурала до друге лиге, Рајко је увијек био и остао трећа лига.

Змај од Шипова је “славу“ стекао својим погребним говорима. Рајко својим интернет писанијама. Змај гаји волове, а Рајко блогове. Ко је кориснији, пресудите сами.

Влатко Зрилић, Демократски народни савез

 

rajko vasic blog vlatko zrilic demokratski narodni savez0 КОМЕНТАРА

 1. Охо, неки нови вјетрови… Мора да је зима убила доста вируса… Прочистила околину… Влатко, иступите из коалиције са СНСД-ом, оборите Владу. Колико год је СНСД усро мотку са својим мутавим кадровима, исто тако ви из ДНС сносите одговорност. Згрозио сам се некидан кад је ваш лидер изјавио да не зна какву је мапу објавила Влада РС (она мапа без Брчког), а још сам се грозније осјећао кад Маркан рече да ће одмах дати ВЛАСТ оном ко је спреман са КРИМИНАЛОМ и КОРУПЦИЈОМ се обрачунати!

 2. Рајко је у рату био снајпериста,тако је рекао. Није вичан рафалној паљби,па тако опали и кога не треба . Све ми више личи на слободног стријелца . Можда се варам .

  Што се тиче Змаја од Шипова, волио бих да и он постане блогер.

 3. Мој добру Буда, нема од тога ништа, зато ми и јесмо мали, зато што свако свакога зна, па онда лични анимозитети иду испред ствари разума. Зато смо се ми овдје безвезе закачили са БиЧ-ом или Симом. Не треба нам то. Мада је ово можда добар знак да је ДНС добио налог да растури ову ненормалну коалицију, само се поставља питање, у чије има и за чији рачун? Мени је Марко Павић један од најогавнијих политичких типова. Није он ДНС, он је оно што треба бити у датом моменту. Пола Приједора је одрукао и послао у Хаг, а он се богати и ужива.
  Сматрам да је ово један лични сукоб, без посебног значаја за живот РС.

 4. Невјероватно да је Змај могао нешто научити од својих волова, а рајкон васић баш ништа.
  Да ли је рајкон глупљи од Змаја, или су Змајеви волови паметнији од рајкових, ко ће га знати, мада дјелује као и једно и друго.

 5. Helikopterski servis prešjednjaka ( helikopter sa Franjom Majdančićem ga je i doveo na vlast, otuda tolika zaljubljenost u helikoptere) dobio nalog da doveze Zmaja od Šipova kako bi bio glavni prešjednjakov savjetnik za pisanje govorancija. Izgleda da je rajkan dobio nogu. Ne bi se predsjednik onako prosto izražavao , niti pokazivao srednji prst narodu da je imao Zmaja za savjetnika. Fala bogu i bio je red .

 6. Проглас нормалним људима:
  1. систем је инфилтрирао на портал неке своје идиоте којима је једини задатак да нас нервирају и да уништавају сваку тему,
  2. против таквих се треба борити јединствено, а то значи, потпуно игнорисати било какав њихов коментар, сви су исти, бране и величају злочине, криминал и корупцију и покушавају релативизовати све што је данас са стањем које је било прије њихове владавине,
  3. не полемисати са слиједећим никовима уопште: Биги, БиЧ, Симо,
  4. са неколицином бити јако опрезан у комуникацији,
  5. схватите да је суштина да се бавимо њима, да се с њима пљујемо како не би дошли до правих тема,
  6. прескочити сваки коментар наведених,нису духовити, немају добре намјере и сви су са задатком,
  7. наставите развијати критичку мисао и покушајте предузети акције које могу имати одјека, показни примјер коректног посла је МЗ Старчевица на чији рад су се „душебрижници“ сјурили као лавина, без аргумената и покушавајући персонално пљувати човјека који је нама овдје најдоступнији и видљив, стварни човјек, који јавно стоји иза свог великог труда,
  8. наставити игнорисати наведене шиптаре, задатак им постаје неуспјешан када их не видимо, можемо им дати отказ, али само избјегавањем комуникације,
  9. позитивци и овдје вам кажем ставите их на игноре, потпуно игноришите ове људске промашаје, абортусе природе, који живе као мутанти, а киретажа их је унаказила, ментално,
  10. никада не дајте пажње никоме од ових монструма, игноришите их до краја;););)

 7. Vlatko Zrilić je iz Drvara. A, kao faca rajkenova je prelijepa? Kao rajken nije preletač? Drvar pripada Livanjskom kantonu, i kao da su Drvarčani sretni zbog toga. A, mi smo sretni POD rajkenovom bandom!

 8. Овим љигавцима из ДНС невјерујем ни када кажу да је ових дана падао снијег. Било вам је лијепо да крадете и пљачкате са СНСД а сада када видите да је дошло вријеме да омастите конопац блатите своје јаране у пљачки, срам вас било. Имајте бар мало части па останите то што сте били до краја љигавци и полтрони.

 9. Pa okrecu ledja jer slijede izbori. U oktobru ce svako svoje dupe da gleda ! Mislim da bi DNS trebao da sutne Dodika i sa PDP-om i SDS-om na pravi vecinu u skupstini . DNS jaca svakim danom bez obzira svidja li se to nekome li ne . E jedino ako Dodik sa Markom dogovori veci broj ministarskih, direktorskih i drugih mjesta za DNS onda mislim da ce zajednicka ljubav i dalje da traje .:D

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *