Злојутро и Цептер о запошљавању у Дубици

Начелник општине Козарска Дубица Миле Злојутро разговарао је данас са власником компаније "Цептер" Миланом Јанковићем о могућностима отварања нових радних мјеста и промоције потенцијала ове општине. „Размијенили смо мишљења и идеје, а заједнички је став да овај град има перспективу. Од Јанковића, на одређен начин, очекујемо да буде промотер општине, уз захвалност за све што […]

среда, април 3, 2013 / 14:39

Начелник општине Козарска Дубица Миле Злојутро разговарао је данас са власником компаније "Цептер" Миланом Јанковићем о могућностима отварања нових радних мјеста и промоције потенцијала ове општине.

„Размијенили смо мишљења и идеје, а заједнички је став да овај град има перспективу. Од Јанковића, на одређен начин, очекујемо да буде промотер општине, уз захвалност за све што је већ урадио за ову општину“, рекао је Злојутро.

Јанковић, познатији као Филип Цептер, најавио је да ће компанија „Цептер“, која је у протеклом периоду улагала у привреду и културу у овој општини и шире, покушати да и даље помаже колико је то могуће.

„Размијенили смо низ информација и дошли до закључка шта би требало и шта може да се уради да се направе резултати у смислу привлачења инвеститора“, рекао је Јанковић и додао да је приоритетна тема састанка била могућност запошљавања у општини Козарска Дубица.

Он је појаснио да је за ново запошљавање потребно реализовати одређене претпоставке, односно, осмислити и израдити неколико добрих пројеката.

Говорећи о суфинансирању и копродукцији филма „Фалсификатор“, режисера Горана Марковића, Јанковић је рекао да је и та врста учешћа била у интересу Козарске Дубице, с обзиром да је Продуцентска кућа „Балкан филм“ из те општине, гдје је и снимљен дио филма.

„Колико сам читао и чуо критике, филм је јако добро прихваћен и то ме радује“, рекао је Јанковић.Оставите одговор