Златко Лагумџија – уредник који не воли државне ударе(ВИДЕО)

Лидер СДП-а БиХ и министар спољних послова БиХ Златко Лагумџија постао је нови (стари) уредник Дневника Федералне телевизије! Након завршене прес конференције СДП-а, одржане 27. фебруара, Лагумџија је пришао новинару Дарјану Бабићу и дао му смјернице како треба да изгледа прилог о управо одржаној конференцији за штампу у Дневнику ФТВ-а те вечери, пише портал Вијести.ба. […]

недеља, 4 марта, 2012 / 11:01

Лидер СДП-а БиХ и министар спољних послова БиХ Златко Лагумџија постао је нови (стари) уредник Дневника Федералне телевизије!

Након завршене прес конференције СДП-а, одржане 27. фебруара, Лагумџија је пришао новинару Дарјану Бабићу и дао му смјернице како треба да изгледа прилог о управо одржаној конференцији за штампу у Дневнику ФТВ-а те вечери, пише портал Вијести.ба.

Новинар Бабић те вечери у Дневнику је испоштовао све смјернице које му је дао Лагумџија.

Да ствар буде у потпуности заокружена Даријан Бабић и Златко Лагумџија су вече након тога уживо у Дневнику ФТВ-а разговарали пуних 10 минута током јављања уживо из Брчког.

Тиме је Лагумџија показао да осим што има право да уређује Дневник Јавног сервиса, такође има право да даје интервјуе неограниченог трајања, загарантиране ударне вијести у централним информативним емисијама, загарантирано објављивање сваког саопштења из кабинета, и загарантирану привилегију да му новинари постављају само питања која му се свиђају, пише портал.

Овиме су се потврдиле тврдње опозиције да је једини и прави уредник информативног програма ФТВ-а Златко Лагумџија који то постиже преко својих приватних новинара као што је Даријан Бабић, констатовао је портал.
 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *