03:13 Течни Антартик: Отопли ли планета три степена, ниво мора расте годишње пет центиметара глобално21:10 Брегзитовање у Ламаншу: Француска британском острву пријети искључењем струје, Британци шаљу морнарицу19:20 Макрон јавно одао почаст Наполеону, кад очекујемо да ће Нијемци Хитлеру?18:35 Ефбих остаје без гаса: Није због Лаврова већ Енергоинвеста11:47 Ненад Вуковић: Билдање Додикових политичких мишића, нема разговора са онима који говоре еРеС10:41 Петровић сазвао директоре јавних предузећа: Пораст броја запослених, нагомилани дугови, лоша контрола10:34 Вучић: Мијењали би само границе Србије - што не подијелите Авганистан, Сирију, Ирак?10:31 Израчунали смо дигитроном: Прије 153 године рођен Мика Алас10:22 Нема ту ништа сензационално: Ловци из Змијања љути на возача који је јурио медвједа колима10:09 Голићка и Ћосић о утопљавању Дејтонке и проглашењу парка природе Требевић

Златић у финалу, шанса за медаљу

Андрија Златић је донио Србији прву медаљу на Олимпијским играма у Лондону, а Ужичанин ће имати прилику да освоји још једну! Златић се пласирао у финале дисциплине малокалибарски пиштољ. У квалификацијама Златић је заузео треће мјесто, па је у веома доброј позицији да се после финала које почиње у 13,30 часова нађе на побједничком постољу! […]

недеља, 5 августа, 2012 / 13:24

Андрија Златић је донио Србији прву медаљу на Олимпијским играма у Лондону, а Ужичанин ће имати прилику да освоји још једну! Златић се пласирао у финале дисциплине малокалибарски пиштољ.

У квалификацијама Златић је заузео треће мјесто, па је у веома доброј позицији да се после финала које почиње у 13,30 часова нађе на побједничком постољу!

На жалост, Дамир Микец није успио да се придружи Златићу у финалу, а врло мало му је недостајало. Микец је врло лоше гађао у прве двије серије (92, па 90 кругова), а у наставку је био доста бољи. Ипак, заостатак није могао да надокнади, један круг коштао га је распуцавања за финале.

Златић је такође почео прилично лоше, упуцавши само 91 круг. Ипак, врло брзо је Андрија намјестио руку и како је вријеме одмицао бивао је све бољи. У једном тренутку је избио и на другу позицију, али је на крају морао да се задовољи трећом, са кругом предности у односу на Вијетнамца Хоанга.