Жељко Перенчевић: Два другара, добра стара

СДС-ов кандидат за начелика Лакташа на папир је ставио своје импресије о кандидатури Вукашина Војиновића (ДП) и колико она годи актуелном начелнику Миловану Тополовићу. Самом чињеницом да је Вукашин Војиновић (ДП) кандидат за начелника општине Лакташи испред коалиције „ВОЗИ МИШКО“ показује да се у Лакташима игра једна врло прљава игра. Садашњи начелник општине Лакташи Милован […]

субота, август 11, 2012 / 19:28

СДС-ов кандидат за начелика Лакташа на папир је ставио своје импресије о кандидатури Вукашина Војиновића (ДП) и колико она годи актуелном начелнику Миловану Тополовићу.

Самом чињеницом да је Вукашин Војиновић (ДП) кандидат за начелника општине Лакташи испред коалиције „ВОЗИ МИШКО“ показује да се у Лакташима игра једна врло прљава игра. Садашњи начелник општине Лакташи Милован Тополовић (СНСД) зна да сам као кандидат за начелника испред СДС-а у стању да озбиљно уздрмам бастион Савеза независних социјалдемократа.

Иако Тополовић нема неке велике воље да и наредне четри године сједи у фотељи првог човјека Лакташа, највише из разлога што више пара нема, он из страха од свог страначког шефа Милорада Додика мора спријечити политички нокаут СНСД, јер би их Миле, као што је рекао на општинском одбору СНСД-а у Лакташима, лично побио. Додик: „Дозволите ли да нас један обични кретен из Трна угрози, лично би вас побио.“

И птице на грани знају да је Милован Тополовић бацио око на мјесто министра просвјете, што он у неким круговима и јавно говори. На вријеме је видио да је изгубио подршку народа у Лакташима, младих у странци који од њега не могу да напредују, али и у административној служби општине, па се обратио свом добром другу Вукашину Војиновићу (ДП) за помоћ. Под сваку цјену се морало спријечити да нови човјек уз СДС-а СНСД у Лакташима врати тамо гдје је био пре 15 година. Још један кандидат из опозиције, тако је сматрао Тополовић, узео би један дио мојих гласова и на тај начин Тополовић не би имао разлога да се плаши свог шефа.

Војиновић, који од 2009. године, по задатку Драгана Чавића, ради на томе да сруши СДС у Лакташима и да оно што ваља превуче у ДП, пристао је да помогне свом другу. Претпостављам да му је обећао нешто послије избора. Никако Војиновићу човјек, који се одједном појавио у Лакташком СДС-у и који је себи зацртао циљ да сруши СНСД у Лакташима, не одговара. Све што је Војиновић од 2009. у СДС-у разједињавао, ја сам за само три мјесеца ујединио.

На те промјене је чак и један дио старог кадра у Лакташком СДС-у, који је уједно и најближи Војиновићу и који је по мени у ствари увијек радио за другу страну, дао оставке на чланство у општинском одбору. Да би Војиновић показао да није било до њега што је СДС, за вријеме док је он био Предсједник ОО СДС у Лакташима, од избора до избора падао, он сад покушава све да тај нови покрет у Лакташком СДС-у спријечи.

Дуго година је био први лик Лакташке опозиције и то му је годило. Сад кад се ту појавио неко нови и кад неки људи, који су некад у том Вукашину видјели великог политичара, окрећу главу од њега, јер су препознали да он у ствари није ни П од политичара, сад то наравно боли. Тај велики опозиционар, који је по мом мишљењу, Лакташком СДС-у нанио далеко већу штету него што је било користи, иде по Лакташким селима, зборовима, сахранама и покушава да људе увјери да сам ја у ствари добар човјек, али да сам анониман и из тог разлога не могу да направим резултат.

На тај начин ми прави добру рекламу и они који за мене још нису чули, сада за мене знају. Општински одбор СДС Лакташи се још 12. Марта једногласно одлучио да ја требам бити тај који ће да уђе у трку против Тополовића. Та једногласна одлука Вукашину, који има ту и тамо још контакте са неким функционерима СДС, није била јасна. Одакле сад од једном толика подршка једном новом и младом човјеку, питао се Војиновић.

Без обзира на то, на самом почетку је подржавао идеју да се опозиција удружи, али то само до тренутка кад му се јавио његов друг из СНСД-а. На задњем састанку опозиције, на ком се разговарало о томе да мене опозиција подржи, Војиновић се изнервирао и пола ме је плашио, како ја не знам у шта сам улетио и како ће ми Миле ставити лисице на руке, јер неће дозволити да га било ко у Лакташима угрози.

Самим тим је показао да у мени види снагу. Ја, који Војиновићу и тој причи нисам посветио ни мало пажње, тражио сам од њега да му каже један једини разлог, зашто руши опозицију. На то је Војиновић рекао „Ја теби у ствари чиним услугу јер и кад би побједио, што није немогуће, Миле ти у Лакташима никад неби препустио власт. Ту би испао рат.“

Без обзира на све, ја у трку за начелника никад не би ушао да знам да немеам довољно знања и капацитета да побиједим. Моја процјена је да ће на ове изборе изаћи 55% Лакташана и Лакташанки, што је негдје око 17.000 грађана. Тополовић који је 2008., кад је СНСД био најјачи имао 10.000 гласова, овај пут не може имати више од 7.000 – 7500. Војиновић можда 1.500.

То значи да ће за трећег кандидата остати довољно да побиједи. Наш циљ је да овај пут остваримо контакт са све и једним домаћинством и то ће бити довољно да покренемо лавину пада СНСД-а. СНСД у Лакташима није јак из разлога што је толико добар, већ му је то својим нерадом омогућио Лакташки СДС. Нови људи у СДС ће да донесу промјену а Војиновића послије ових избора неће више бити на политичкој сцени.0 КОМЕНТАРА

 1. Није лијепо ни од њега што покушава да деградира човјека којег не познаје, па опет то ради. Коначно неко ко има петљу рећи истину свима. Свака част Перенчевићу!
  Свим срцем уз СДС и Перенчевића.

 2. Подршка Перенчевићу или Перинчевићу пошто не знам ко је погрешно уписао његово презиме, нема везе у сваком случају његова побједа у Лакташима значила би и дефинитиван пад мд режима и његове пљачкашке банде!

 3. Човјек који се за вријеме ратних дешавања сакривао иза Аустријских брежуљака и купио памет сад је дошао да је подијели са нама у Лакташима. То Вам одмах све говори о каквом се човјеку ради. Милован Тополовић за нашег начелника!!!

 4. Смијешни сте. Није човјек крив што се родио и одрастао у Аустрији, а ако знате да рачунате ни пунољетан није био тада.
  Имате ли нешто жешће да измислите, можете Ви то!

 5. Ne znam kakav je ovaj Perencevic ali bih mu preporucio da ne pise vise. Recenice konfuzne, predugacke, bez smisla, nepravilne konstrukcije… Mozda je razlog sto covjek nije odavde, pa je jezik ucio od dede a ne u skoli. Osudjuje Vukasina da uzima njemu glasove, iako koaliciju ispred koje se Vukasin kakdidovao cine sve opozicione stranke osim sds-a. Moglo bi se reci da on razvaljuje opoziciju i igra za Topolovica. Ista prica kao i u Banja Luci. Da je SDS zaista htio jednog kandidata ne bi u pola pregovora izasli sa sa Stevandicem. Jasno je bilo da ne zele jednog kandidata. U svakom slucaju bolje je bilo ko nego SNSD ali nazalost Mile ima odanije ljude u drugim strankama nego u svojoj.

 6. Ово је класична замјена теза,овај Будин мали је тројански коњ,односно други Милин кандидат.Нек се нађе за недај Боже.

 7. Нашег кандидата подржава за сада шест странака,а Перенчевића не подржава ни пола СДС-а.Толико о коалиционом капацитету ове туге која је остала од Лакташког СДС-а.

 8. E moj Zeljko… Necu ulaziti u to ko si, odakle si, gdje ides, i koji su motivi tvoje kandidature za nacelnika, sada.
  Ali, sada bih volio da naucis znacenje jedne rijeci ,koja je vjerovatno nova za tebe.
  Ta rijec je LICEMJERSTVO.
  Zasto ta rijec, i zasto sada?
  Zato sto, wannabe nacelnice, u isto vrijeme dok pises ovo o Vojinovicu( koji je takav kakvim ga opisujes ), tapses po ramenu i na sva usta dajes podrsku Stevandicu( koji je gori od svih pomenutih ), a koji radi isto to za sto optuzujes Vojinovica, samo ne u malim Laktasima, vec u Banjaluci.
  Postoji i mogucnost da znas od ranije gorepomenutu rijec, sto ti tek ne ide u prilog. Nimalo.

 9. Због свега овога анкетно питање би требало у ствари гласити :“Дали ће Жељко Перенчевић успјети да обезбједи још један мандат СНСД-овом начелнику?“

 10. Laktasanin, 11.08.2012. 21:50:44 [46200]
  Човјек који се за вријеме ратних дешавања сакривао иза Аустријских брежуљака и купио памет сад је дошао да је подијели са нама у Лакташима. То Вам одмах све говори о каквом се човјеку ради. Милован Тополовић за нашег начелника!!!

  A tvoj Milorad Dodik i Topolovic su sve bili na prvim linijama! Ajd ne kaki.

 11. Laktasanin, 11.08.2012
  Legitimno je i ovoga kandidata pitati gdje je bio za vrijeme rata, ali vi iz SNSD-a ste zadnji koji imate pravo nekome prigovarati za dezerterstvo. Samo se sjeti gdje vam je Mile bio i jos gore sta je radio u toku rata.

 12. Koji su to članovi oo sds laktaša koji su napustili oo, za koje vi kažete da su najbliži Vojinoviću? Kako vi to možete da govorite i sa kojim pravom, kada ste tek od skoro postli član oo sds laktaši? Govorite o ljudima koje ne poznajete i neznate njihove razloge napuštanja. O tome koji ljudi su kakvi u oo sds laktaši a i MO sds dobro se zna, kojim sistemo su pravljene i odborničke liste, pa imate vise ne pismenih na listi nego pismenih. A to da ste bili sekretar u Austriskom SDP-u dosad bi neko iz Austrije se oglasio i dao bi vam podršku. Medjutim vi samo pričate priče i vrtite ih u krug. Sadašnje rukovodstvo OO SDS Laktaši na čelu sa vama vidi priliku samo da se dočepa ličnog interesa tj. odborničke stolice stim što će vas Perenčeviću poslje izbora baciti u stranu jer necete biti interesantni a ni načelnik necete biti jer više od 2300 glasova necete dobiti.x-(

 13. JOKE је дао одличан коментар. Кандидат сдс-а је конфузан и слабо упућен. Након избора више нико неће ни чути за њега јер ће га водећи људи у партији због лошег резултата гурнути у рупу из које је и дошао!

 14. Laktasanin, 12.08.2012. 10:17:08

  Земљаче из Лакташа, познато нам је зашто тако говориш, ипак ти примаш одборничку плату на основу роботских дизања руку у скупштини.

  Није ми јасно како вам не досади да вам већ 8 година неко наређује и да немате право гласа. Немате права чак ни на своје мишљење. Живите у диктаторском режиму и што је најгоре од свега још се дичите тиме.

  Продајете се за 500 км плате, а тамо ништа не радите осим што гласате за пропаст општине. Дижете кредите са што већим грејс периодом,јер знате да га ви нећете враћти. Питам се од куд вам право да задужујете нашу дјецу,па чак и унуке,који нису ни упознати са тим.

  Јесте ли земљаче рекли грађанима да сте дигли 10 милиона км, са грејс периодом на 8 година???

  Наравно да нисте! А морали сте,иду избори, ваља крпити рупе и гребати асвалт који је код општине отишао на тротоар (толико је квалитетно урађен).

  Јесте ли земљаче рекли грађанима да чишћење дворане на годишњем нивоу кошта 280 000 км??? Дворане која није празна пет пута годишње.

  За те ствари имате новца, а за породице погинулих немате ни лијепу ријеч!

  Зато земљаче, молим те, немој ти да ми причаш о рупама. Ти си само обично дизало руке на нечије наређење, које нема права ни на мишљење. Буди човјек и ћути!

  У нади да ћеш мућнути главом – ПОЗДРАВ ЗА ТЕБЕ!!!

 15. сдс-у-срцу, 12.08.2012. 11:45:39

  sad si na pravom putu, napadajuci Vulu Vojinovica necete nista dobiti
  ovde si se dotakao teme „mladi u politici“, ovi SNSD roboti prodaju neku mantru o mladima i na proslim izborima su neki od njih dobili cak 1400 glasova a da im veliki vezir iz palate naredi da prodaju pola Laktasa oni bi bez pogovora digli ruku i to legalizovali

  to je sustinski problem i zabluda kada glasate za nekog ko je mlad i ko ce kao donijeti promjene, a on samo prima platu, ide na zurke i glasa kako mu je naredjeno

 16. Gospodina Perencevica ne poznajem licno, ali nije korektno da ga pojedinci prozivaju za to sto je u toku rata bio u Austriji. Pogotovo ako je tad bio maloljetan i nije bio vojni obveznik.

  S druge strane, onaj koji je bio obveznik a koji ne samo da je bio dezerter i pickica, nego je i zaradjivao svercujuci duvan dok je nas narod ginuo na braniku Otadzbine. Naravno rijec je o Miloradu Dodiku, poznatijem kao Mile Ronhil.

  I da tu ne bude kraj, Mile se u medjuvremenu osilio ko niko. Privreda u Laktasima propada.
  Laktasko zdravstvo je odavno propalo. Pogotovo Hitna pomoc. U toku prosle godine imali smo slucaj da je pacijent iz Trna umro zbog kasnjenja hitne, a kad je Hitna i dosla, u njoj nije bilo ljekara. U svim normalnim sredinama za ovakve propuste se smjenjuju u najmanju ruku direktori Domova Zdravlja. A Laktasi direktor doma zdravlja Ljubomir Sormaz (doktorirao na Apeironu) ne samo da nije smjenjen nego mu je pocetkom godine i produzen mandat. Lik i dalje trosi Opstinske pare, ulaze u nekretnine, setnje po Becu, a zdravstvo laktasa propada li propada. AL nek je familija Sormaz uhljebljena u Domu zdravlja pa makar sve ostalo propada.

  Hocu da kazem da je red da se nekim drugim ljudima u Laktasima da sansa. Ova garnitura je odsvirala svoje.

 17. сдс-у-срцу, 12.08.2012. 11:45:39

  sad si na pravom putu, napadajuci Vulu Vojinovica necete nista dobiti
  ovde si se dotakao teme „mladi u politici“, ovi SNSD roboti prodaju neku mantru o mladima i na proslim izborima su neki od njih dobili cak 1400 glasova a da im veliki vezir iz palate naredi da prodaju pola Laktasa oni bi bez pogovora digli ruku i to legalizovali

  to je sustinski problem i zabluda kada glasate za nekog ko je mlad i ko ce kao donijeti promjene, a on samo prima platu, ide na zurke i glasa kako mu je naredjeno

 18. desert fox, 12.08.2012. 13:32:25

  Друже, ја лично никог не нападам. Само знам ко је први почео и како теку ствари. Иначе блаћење није мој ниво, али ипак треба рећи оно што јесте.Вуле Војиновић је први почео с тим и само му је истом мјером узвраћено.

  Као кандидат за посланика у свом родном мјесту је имао нешто око 600 гласова, а човјек је тада имао 500 радника, што би значило да чак ни породице радника нису гласале за њега.

  Наш кандидат је био познат још у марту мјесецу и тада је Вукашин „стајао иза њега“, да би се три мјесеца касније предомислио. Е сад, зашто је то урадио показаће вријеме.

  Што се тиче младих у политици, морам признати да си апсолутно у праву. Генерални проблем омладине је што им старији (читај истрошени) чланови једноставно не желе уступити мјеста.Најжешћа им је она позната „шта се ти јављаш, ја сам у политици 20 година“, а птице на грани знају да за тих 20 година нисшта урадили нису.

  Моја лична жеља је да томе дође крај већ једном, без обзира која политичка партија била у питању.
  Сви причамо о некој демократији, а 80% људи чак и не знају значење те ријечи. А они, који је највише у овој напаћеној држави користе су у фазону Хитлера.

  Младим људима треба дати шансу! Овако им само дајемо примјер какви треба да буду кад дођу у касније године.

 19. СДС-у-СРЦУ
  Због демократије и културе дијалога најљепше бих те замолио да не лажеш.Ви сте са својим кандидатом изашли изигравајући договор свих опозиционих странака у Лакташима,да се прво усагласи заједнички кандидат,па да се онда изађе у јавност.Само 3(словима три)дана након тог договора покушали сте да нас ставите пред свршен чин излазећи самовољно са својим кандидатом.Толико о тежини ваше ријечи.Да не говоримо о овој неистини да је било ко па и господин Војиновић икада стајао иза вашег кандидата.Под пуном моралном и материјалном одговорношћу тврдим да је једини кривац за нејединствен излазак опозиције у Лакташима ОО СДС Лакташи.Амин.

 20. Што се тиче броја освојених гласова на изборима 2010.јесте Вуле имао 600гласова,али је Стевандић у једној Бањој Луци имао једва 1000 па сте га ви кандидовали за градоначелника.
  Мало приземљења и реалности вам стварно неби било на одмет.

 21. @vozi misko
  Dakle, isto su uradili i vama kao i u Banja Luci. Izgleda da je ona prica o nagodbi SDs – SNSD tacna. Vi ponudite lose kandidate u Bijeljini i Doboju a mi cemo razvaliti opoziciju u Banja Luci, Laktasima…

 22. Професоре,неће они развалити ништа помешћемо их заједно онако ђутуре.Жао ми је СДС-а као државотворне странке са много добрих Срба чланова,али и они би морали размишљати кад бирају органе странке.И упамтите,ко са ђаволом тикве сади о главу му се лупају.

 23. Полако пријатељи.
  Хајде да се лијепо не препуцавамо преко новина, јер с овим ништа нећемо постићи.Ви браните своје, ми своје и оде то у недоглед.
  Предлажем да сачекамо седми октобар и видимо ко ће кога помести, ко је с ким тикве садио…

  Разговараћемо осмог октобра, до тада срећно и поздрав од мене.

 24. Колико видим ово је препуцавање на фронталу почео ваш кандидат,а сада кад истина о преговорима опозиције избија на видјело сада би да обуставите дискусију.Неће моћи ове ноћи.

 25. Ko je Vukasin Vojinovic? Krenimo od pocetka…covjek koji je kuburio sa nekom dvojkom trojkom u skoli a onda diplomirao, a poslije i magistrirao. Pitajte ga ko mu je pisao diplomski i magistarski, on nije sigurno…neki kazu da je to Pero Banika, koji i jeste najobrazovaniji u tom klanu okupljenom oko doticnog „gospodina“. Navodni znaci su zbog toga sto je on sve samo ne gospodin, covjek koji sjedi po propalim birtijama sa isto tako propalim ljudima i viri konobaricama pod suknju, a svoje radnike izrabljuje za neku mizeriju i na kraju ih otpusta pri tom im ne isplacujuci do 5-6 plata. Covjek koji ne zna rijesiti problem ni u svojoj kuci, znaju to Laktasani, a kako bi onda znao rijesiti probleme u opstini. Nemoj se Vule brukati vise, mislim da je bilo dovoljno od tebe, cijeli zivot se kandidujes za nesto a nikad nigdje nisi pobjedio, to ti valjda dovljno govori, pri tom si promijenio stranaka koliko prsta imas na rukama. Toplovic mi nije nista dao, cak ni ono osnovno na sta valjda svi imamo pravo, ali evo Vule i njegov „misko“ me natjerase da Toplovicu dam glas ponovo…jer glasati za ovog jadnog i propalog „biznismena“ da ne kazem ratnog profitera bi bilo isto kao okaciti sebi strik oko vrata!!!

 26. Napacena.dusa
  Poznato je da su za vrjeme rata mnogi „diplomirali i magistrirali“ na raznim fakuftima po srbiji tj. kupovali diplome. Perenčevoć magistar prava postao za kratko vrjeme, zavrsio srednju zanatsku mislim da sam čuo za Bravara, a bavi se menadzmentom. Pernčeviću jedan je bio Josip Broz TITO B-) . Tako da nemoj te da spominjete koje sve kupio diplome jer i u oo sds laktasi nema nikakvih Magistara. Na smoj listi kandidata za odbornike možda dve osobe visoko obrazovane. ostali sa osnovnom il trogodisnjom skolom, sem mladih koji se jos uvjek školuju, a stavljeni su samo da popune listu.x-(

 27. Ова напаћена душа је ваљда од душевне патње зарадила неку душевну болест,па своје фрустрације овдје лијечи.
  О Тополовићевом знању и оцјенама говори довољно то што је завршио шустерски занат,па искористио могућност коју је двојкашима дао покојни Стипе Шувар да се са занатом уписују на факултете па завршио неку географију.

 28. Topolović fakulte završio 2003 il 2002god. To samo pokazuje da se politikom vecinom bave ne školovani ljudi. Za razliku od Topolovića , Vojinović se nije obogto putem politike vec radom od ranije, a nij blatio druge kao što to radi Perenčević( Bravar B-)). Na žalost oo sds laktaši sa sadašnjim rukovodstvom ( na neki od tih rukovodećih ljudi za rjeme rata je bio zaduzen da podjeli brašno za socijalno ugrožene porodice, isti nije djelio vec to brašno koje je dobio da podjeli je prodavao, a diio koji ubudjo je prosipao po njivi dok ga je gledao komšija koji ima više od 5. djece. Ta osoba je desna ruka sadasnjeg predsednika oo sds laktasi i odbornik u opstini laktaši.x-(

 29. Bolje mesar i bravar nego lopov koji je za vrijeme rata izbjeglicama naplacivao 5 km po litru goriva, dok su oni u prikolicama vozili sve sto su stekli za zivota.Sram ga bilo,a i vas koji stojite iza takvog lika.

 30. Topolović fakulte završio 2003 il 2002god. To samo pokazuje da se politikom vecinom bave ne školovani ljudi. Za razliku od Topolovića , Vojinović se nije obogto putem politike vec radom od ranije, a nij blatio druge kao što to radi Perenčević( Bravar B-)). Na žalost oo sds laktaši sa sadašnjim rukovodstvom ( na neki od tih rukovodećih ljudi za rjeme rata je bio zaduzen da podjeli brašno za socijalno ugrožene porodice, isti nije djelio vec to brašno koje je dobio da podjeli je prodavao, a diio koji ubudjo je prosipao po njivi dok ga je gledao komšija koji ima više od 5. djece. Ta osoba je desna ruka sadasnjeg predsednika oo sds laktasi i odbornik u opstini laktaši.x-(

 31. Topolović fakulte završio 2003 il 2002god. To samo pokazuje da se politikom vecinom bave ne školovani ljudi. Za razliku od Topolovića , Vojinović se nije obogto putem politike vec radom od ranije, a nij blatio druge kao što to radi Perenčević( Bravar B-)). Na žalost oo sds laktaši sa sadašnjim rukovodstvom ( na neki od tih rukovodećih ljudi za rjeme rata je bio zaduzen da podjeli brašno za socijalno ugrožene porodice, isti nije djelio vec to brašno koje je dobio da podjeli je prodavao, a diio koji ubudjo je prosipao po njivi dok ga je gledao komšija koji ima više od 5. djece. Ta osoba je desna ruka sadasnjeg predsednika oo sds laktasi i odbornik u opstini laktaši.x-(

 32. Napacena.duso.
  To što se prilikom kucenja podkrade prevopisna greška, nije odlika ko je koliko pismen tj.obrazovan. Uostalom ja ne čitam svoj tekst 10 puta prije nego sto postavim komentar kao vi. S tim što Perenčeviću sam komentarišeš svači komentar pokazuje koliko si ti obrazovan i na kojem si nivou( blago receno nemaš ga). Koju školu ja ima zavrčenu nije ni bitno jer ja nisam kandidat za načelnika ni odbornika. Ja sam dipl.inž.Građevine, ako te baš interesuje. Bravaru

 33. Paćeniče. Istina je surova i bolna, pogotovo kad se govori o vama prevarantima i šljamu ovog društva. Čistače pominješ jer imaš firmu registrovanu za čišćenje objekata, a ona je jedna u nizu koju si otvorio radi prevara, i koju ćeš uskoro ugasiti kao i druge što si. Zato bolje šuti jer si mutni od dunava sa svojim poslovima tj. prevarama.

 34. Поштовани Јоке, није мој начин да се препуцавам са неким преко неких портала. Наравно да пратим коментаре читалаца и морам рећи да и страна која ме брани, исто као и Ви који по мени пљујете, претјерујете. Нема потребе да било кога називате шљамом друштва, само зато што Вас боли моје саопштење на фронталу. Мислим да нисте особа која има право да се иза неког ницка крије и говори ствари за које јавно нема храбрости. Исто тако мислим и о кориснику под ницком Напаћена душа. Вјерујте да ја немам времена да се препуцавам преко портала. Ако сте компетентни, обратите се новинарима и изјасните се јавно. Своје саопштење „Два друга“ неби сам коментарисао, али је оно истинито и јасно. Толико од мене. Поздрав. Жељко Перенчевић

 35. kru ti poljubim iako ne bih da pišem iza Velje sikirice koji me je kritikovao skoro ipak moram:-),nisam vjerovao da ću isčitati sve komentare ali eto učinih to.Narvno u šoku,Joke ti nisi normalan majke mi. Prvo nepismen si totalno i tako nabrijan ne trebaš ovdje da komentare ostavljaš,drugo,kako je moguće da se stranački ovdje prepucavate? ko rata kad smo igrali kad smo bili mali pa kad ou ovaj pu onaj…ja budala mati moja…oni se svadjaju hoće li biti Topolović ili Željko ili šta ja znam ko….a neće Vam ni od jednog biti bolje,ali bukvalno ni od jednog. Svašta.

 36. има ли ико да објасни какав је то рат тамо био?

  п.с.

  администраторе02 реагуј ефектно на ово прозивање мене од стране коментатора под ником Боже помози. ово је стварно нечувено. очекујем реакцију у року од 12 минута.

 37. Тачно је то да смо сви требали бити на истој страни, на страни опозиције, али због пренаглашеног егоизма СДС-а свака нормална сарадња опозиционог блока у Лакташима је немогућа. Они су толико егоистични да сматрају да су још 90-те године и да имају тадашњу снагу, од тог егоизма невиде реалност, а реалност је да су једна мала опозициона странка. И умјесто да сагледавајући истину буду стварни кохезиони фактор опозиције у Лакташима, они покушавају условљавати комплетну преосталу опозицију да по сваку цијену подржи њиховог кандидата анонимуса Перенчевића, који је уједно из табора страног СДП-а долепршао у један десни СДС. Поставља се питање ко је он и по чијем налогу је дошао у Лакташки СДС да обезбиједи још један мандат СНСД-овом начелнику Тополовићу и неразумним одлукама Лакташког СДС-а разбије један јак могући опозициони блок. Процјене и владајућег СНСД-а су да би кандидат уједињене али комплетне опозиције у Лакташима могао однијети побједу и зато играју на карту Будиног малог (Перенчевића) који је као кукавичије јаје потурен СДС-у, а да ови то уопште, намјерно или случајно нису успјели разоткрити. 🙁

 38. И овдје видим крв до кољена…

  Не знам ништа о Перенчевићу и Тополовићу, али овом првом могу само честитати што и он има муда да се јавно укључи у расправу.

  Што се осталог тиче не могу се начудити људској гадости и глупости која се да прочитати у коментарима. Администраторе стварно би требало понекад реаговати!! x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(

 39. Ја препоручујем Редакцији да увећа сличицу коментатора Боже помози…да се боље види.

  А, како је случај намјестио па се та сличица појавила испод Вељине…мислим, стварно нема смисла. Јест, Вељо је скроз у праву кад тражи да Редакција реагује на прозивање њега…

  B-)

 40. Ја најбиволијо кад би се стално појављивали текстови испод којих се појављује пуно нових ликова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *