Жељко Дерајић: "Све је под контролом"

Након два сингла "На раскршћу" и "Ватра и лед" који је недавно упакован у нови аранжман, данас је на интернет постављена нова пјесма Жељка Дерајића. Ријеч је о новом синглу под називом "Све је под контролом". Пјесма су урадили момци из бањолучке "Продукције Машина", а ради се о веома доброј и квалитетној пјесми која ће […]

субота, 26 новембра, 2011 / 21:44

Након два сингла "На раскршћу" и "Ватра и лед" који је недавно упакован у нови аранжман, данас је на интернет постављена нова пјесма Жељка Дерајића. Ријеч је о новом синглу под називом "Све је под контролом".

Пјесма су урадили момци из бањолучке "Продукције Машина", а ради се о веома доброј и квалитетној пјесми која ће надам се наћи пут до публике, каже пјевач.

"Пјесма је различита од претходне двије, због чињенице да ће бити употребљива како за клубску тако и за ширу употребу и надам се да ће публика у јако добрим ријечима пронаћи себе. Желим да оставим иза себе нешто што је квалитетно и надам се да ћу успјети са овом нумером. Пјесма је добра спој мелодије, текста и енергије која ће надам се резултирати добро слушаном пјесмом".

Пјесма се може чути на јутјубу , а ускоро ће се моћи скинути са неколико музичких сајтова.0 КОМЕНТАРА

 1. Вјерујем да је овај Жељко позитиван човјек, боље је рећи знам, али ово је будалија да те стомак заболи не од смијеха већ од муке гдје живимо…
  Након Твинса имамо још једну перјаницу у том крају РС да те глава заболи :P:P:P
  Желиш оставити нешто квалитетно иза себе? Ово пуца од квалитета 🙁

 2. aco85lav, 27.11.2011. 16:36:48 mimica, 29.11.2011. 22:51:42
  Biće da je oba ova nika ovaj Žeks bleks!!!
  Prvo: Ako je Lukas mjerilo kvaliteta, plačite svi vi čestiti mizičari koji ste se bilo kog istrumenta latili stigao je potop! Lukas 😛 bljak!
  Drugo: Čitajući komentar (prvi, dakle:st) čini mi se da se radi o činjenici da su iz istog kraja, jednako pogodni da zaglupljuju narod, a baš da je isti pravac mislim da komentar ne govori.
  Лексо Саичић, 27.11.2011. 13:51:47
  ‘ororčina!!!!
  De ti Željko dijete malo se zapitaj, pa vidi samo ove slike i truda da se dobije izraz lica ko bi ga znao kakav…mani se ove budalije!