Жељкина криза идентитета: У Италију крене као предсједник владе, а стигне као први човјек СНСД Теслић

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић састала се у Вићенци са представницима дијаспоре у Италији, а најзанимљивији детаљ је то што је почашћена тортом на којој је писало СНСД.

понедељак, 16 априла, 2018 / 16:55

Нисмо знали да је Италија тако важно одредиште наших радника у иностранству, јер се у том свјетлу помињу Њемачка и Аустрија. Ипак, изгледа да је Вићенца важно средиште, али за Теслићане.

Двоје Теслићана из Владе Српске, Цвијановићка и Богданић, посјетили су Вићенцу, а пред њих је послужена црвена торта на којој је бијелим шлагом исписано СНСД Italia. Наметање страначких мотива испред очекиваних националних, будући да је посјета обављена у циљу јачања веза Српске са расијањем, открила је и мотиве посјете.

Медијски проактиван теслићки одбор СДС дојављује медијима да је динамични дуо Богданић Цвијановић дошао до Вићенце јер је заједница Теслићана на привременом раду у том граду подржала начелника Миличевића. Исти тврде да је актуелна премијерка започела предсједничку кампању.

Према изворима теслићког СДС из Вићенце, Цвијановићка и Богданић су "протрчали" кроз школу коју су посјетили, а да су долетјели и одлетјели авионом, а "у локалу” су их возила три службена возила, пристигла из Бање Луке.5 КОМЕНТАРА

 1. На страну што су отишли тамо, на страну што су ишли искључиво за партијску промоцију, на страну што су отишли искључиво међу своје суграђане, на страну ова неугледна торта…,али отићи владиним авионом, а за њима још три владина аутомобила да их дочекају(тобож’ неку важну делегацију)…па то је бљувотина над бљувотинама.
  Баш ових дана видјех чланак и слику председника богате Финске, како сједи на цивилном и редовном лету у посјети једној сусједној земљи. На крилу претура по некавим папирима…а за разлику од ове балканске, комуњарске искомплексиране багре.
  Фуј стоко „сељачка“!
  На што спаде ова јадна Република Српска, по оној „бисери пред свиње“.

  1. Bravo Slavija,
   Kada je rezala onu tortu pitam se jel jela SNSD ili je faktički izjedala Republiku Srpsku dok je potekla toliko logistike.
   Italija treba protjerati te majmune koji u tuđini primaju političare koji su ih prodali k’o debele svinje strancima.
   Da je to treće-četvrto koljeno iseljenika pa u redu da kontaktira svoju zemlju a oni otišli prije desetak godina u Italiju i još ljube skute političarima.
   Fuj pogani.