Жељка причала са Кинезима из Тјенђина

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић разговарала је данас у свом кабинету са делегацијом Универзитета технологије и образовања из Тјенђина коју је предводила ректорица Лину Синг и делегацијом Универзитета у Бањој Луци коју је предводио в.д. ректора Радослав Гајанин.

петак, јануар 19, 2018 / 16:10

19На састанку је разговарано о унапређењу сарадње у области културе и образовања, а у свјетлу отварања Конфучијевог института при Универзитету у Бањој Луци.

Предсједница Цвијановић је током састанка досадашњу сарадњу Републике Српске и НР Кине оцијенила као веома успјешном, посебно када је ријеч о енергетском сектору и области саобраћаја, изразивши задовољство што ће, отварањем Конфучијевог института при Универзитету у Бањој Луци сарадња у области образовања и културе бити додатно оснажена.

Овом приликом, делегације Универзитета технологије и образовања из Тјенђина и Универзитета у Бањој Луци изразиле су захвалност предсједници Владе Српске на подршци отварању Конфучијевог института и јачању научно-образовне сарадње Српске и Кине.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *