Жељка дочекала Вучића на аеродрому

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић дочекала је данас на Аеродорому Бањалука делегацију Владе Србије са премијером Александром Вучићем на челу. Са премијером Вучићем у Бањалуку су допутовали министри и сарадници. Делегација Владе Србије дошла је данас у Бањалуку на прославу 9. јануара – Дана и крсне славе Републике Српске – Светог архиђакона и првомученика […]

субота, 9 јануара, 2016 / 11:27

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић дочекала је данас на Аеродорому Бањалука делегацију Владе Србије са премијером Александром Вучићем на челу.

Са премијером Вучићем у Бањалуку су допутовали министри и сарадници.

Делегација Владе Србије дошла је данас у Бањалуку на прославу 9. јануара – Дана и крсне славе Републике Српске – Светог архиђакона и првомученика Стефана.

Вучић са аеродрома иде на састанак са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком и Цвијановићевом, који је предвиђен за 12.00 часова у Палати Републике.

Овај дан обиљежава се данас у Бањалуци Светом архијерејском литургијом, коју је у Саборном храму Христа Спаситеља служио Његова светост патријарх српски Иринеј, свечаном академијом и свечаним пријемом у Административном центру Владе Српске.