Жељка Цвијановић разговарала са амбасадорима

Министар за економске односе и регионалну сарадњу у Влади Републике Српске Жељка Цвијановић разговарала је данас у Бањој Луци са делегацијом новоименованих шефова дипломатско-конзуларних представништава БиХ. Министар Жељка Цвијановић упознала је новоименоване амбасадоре са активностима Министарства на унапређивању пословне климе и привлачења страних инвестиција, као и са активностима у домену европских интеграција и регионалне сарадње. […]

уторак, мај 24, 2011 / 21:03

Министар за економске односе и регионалну сарадњу у Влади Републике Српске Жељка Цвијановић разговарала је данас у Бањој Луци са делегацијом новоименованих шефова дипломатско-конзуларних представништава БиХ.

Министар Жељка Цвијановић упознала је новоименоване амбасадоре са активностима Министарства на унапређивању пословне климе и привлачења страних инвестиција, као и са активностима у домену европских интеграција и регионалне сарадње.

Током састанка исказан је обострани интерес и спремност да се конкретни инвестициони пројекти ставе на располагање, с циљем промоције потенцијалним иностраним партнерима и улагачима.

Делегацију новоименованих амбасадора чинили су: Бранимир Јукић, амбасадор у Белгији; Измир Талић, амбасадор у Црној Гори; Душко Ковачевић, амбасадор у Руминији и Сенахид Бристић, амбасадор у Кувајту.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *