Зелени Српске: Позитивна кампања и авангардан програм

Екошка партија РС-ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ су већ у првих седам дана кампање показали свој образ и доказали да су у правом смислу ријечи једина свијетла страна политике у Републици Српској.

субота, 15 септембра, 2018 / 09:28

Сам почетак кампање је показао да су два блока и њихови сателити почели веома прљаву кампању.

ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ су као часни људи кренули позитивном кампањом, кренули смо по сегментима у промоцију нашег АВАНГАРДНОГ програма ЗЕЛЕНОГ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА, односно нашег пројекта моралне и привредне обнове, пројекта који је већ ПЕТ ГОДИНА у јавности Српске познат под називом, " ПРВА ПРАВА ПОСЛЕРАТНА ОБНОВА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ".

До краја кампање доказаћемо сваком грађанину, свакој часној породици и младим људима да овдје вриједи живјети, да ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ нуде супер национално одговорну политику, владавину права, очување природних ресурса, посао, 100% здраву животну средину и супер хумано друштво.

Поштовани грађани, дајмо шансу животу, "НАШ АВАНГАРДНИ ПРОГРАМ, јесте једнако ИСКРЕНА ЉУБАВ ЗА ОТАЏБИНУ, то је наша порука свакој породици, не сумњајте у ријеч хуманих и неукаљаних ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ, "ЈЕР СА НАМА ЈЕ СРПСКА НАЧИСТО".

Никола Лазаревић предсједник Еколошке партије РС-ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ и носилац листе у изборној јединици осам (Сарајевско-романијска регија) за НСРС7 КОМЕНТАРА

 1. Пратите ли мој фејсбук профил, темпирам кампању, сад обилазим општине из моје изборне јединице, већ сам рекао Југовићу шта ћу донијети и шта 100% урадити за своје Пале, као и шта очекујем од њега да уради што није урадио, а обећао је ако му зелемни на прошлим изборима дају подршку.

  Подржали смо га, дао сам им слоган „СЛОЖНО ЗА ПАЛЕ“, на мом програму је прошао СВИ ТО ЗНАЈУ, неке ствари није урадио због којих сам га довео на власт, обећао са и оборио прошлог начелника Ковачевића због тровања Пала и регије отровним отпадом, као и због спреге са грађевинском мафијом.

  Значи, Југовић је код Ниџе већ на граници да га оборим до Божића (не трпим лажове и кукавице, он зна да ја за ријеч гинем), добио је ЖУТИ КАРТОН, толико могу написати.

  Због чега, о томе кад видим има ли муда и образ да не буде туђи слуга, да могу рачунати као ПРВИ ПРАВИ НАРОДНИ ПОСЛАНИК ИЗ ПАЛА на њега као сарадника после избора, а не да имам у том великом послу у Палама првог човјека ошштине пичкицу која ме опструише и ради шта му други кажу?

  Везано је то и комплексно,знаће се све у задњој седнмици када ЦУНАМИ удари,

  Морају његови да знају, да ако одлучим да га искасапим, одоше у пакету и сви њихови кандидати за посланике, њихови убачени елементи у ДНС, оде 110% Додик и Жељка, ПРЕЈАК сам ја да би се са мном зајебавали.

  Иначе, вријеме је да мало заталасам, јуче сам саопштењем на фејсбуку рекао шта 100%, све у роковима могу урадити за своје Пале и најавио обрачун са ратним и послератним профитерима ( има их и на листама тзв.великих и већих партија), биће јако занимљиво до краја кампање.

  Лијепи су одјеци, све што није продало душу, што се не може купити, већ је за ЗЕЛЕНЕ СРПСКЕ и храброг Ниџа, дивна прича, подршка на сваком кораку, срећу ме професори са факултета, старији људи ме загле, старије жене говоре, „нека ти Господ подари сине срећу и здравље, чувај се и чувај ону своју златну дјецу, олош су они?

  Подршка је свакодневна од младих брачних парова,непоткупљени млади по кафићима увелико причају да је Ниџо краљ, да ће бити за мене, желе, како они кажу, да сјебем ове папке, профитере и силеџије, ма…………………………………………

  Посјећујте мој фејсбук профил и уживајте у будућем Ниџином источном ЗЕЛЕНОМ ЦУНАМИЈУ.

  П.С. Јуче сам посјетио Соколац и Цицка, пожелио сам му да изгуби изборе за посланика, да Соколац гласа за Лазаревића, гласајући тако за себе.

  Рекао сам му да треба да прођем како би њему као начелнику који гризе за Соколац донио догодине дупло више пара, него што му је садашњи буџет на годишњем нивоу.

  Причали смо о томе шта све зелени и Никола Лазаревић као посланик са регије, тиме и соколачки може донијети.

  Изненадио ме Цицко колико зна шта би значило и колико би Република Српска могла добити новца, ако зелени буду у парламенту, то рецимо Југовић не зна, или неће да зна због љубоморе.

  Причали смо шта после избора можемо сви заједно на регији урадити да увежемо дрвну индустрију, да дигнемо село на ноге, да сачувамо младост, да развијемо МЕГА туризам на регији.

  Да нас више не јебе бикло која влада, да нас не лажу, да излобиорамо тих стотињак милиона марака, све да изградимо коначно те несрећне три траке од Власенице до Пијеска, од Рогатице до Стјеница према Сокоцу, да изградимо трећу траку уз и низ Романију, тако да растеретимо саобраћај на регији, поготово зими.

  Причали смо још много чега, види Циле даље, не може сам, ту су зато ЗЕЛЕНИ и Лазаревић да помогну.

  Видјећете при крају кампање, кад нам у госте дођу посланици зелених који својим државама доносе стотине милиона евра годишње, да ли ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ могу остварити оно што обећају.

  Опростите камапања је, али свака ријеч овдје написана је 100% истинита.
  .

 2. Мој рибник, разумјеће, само да се БИТАНГИ У ВЛАДИ РИЈЕШИМО, ево погледај шта уради онај Талић са флајфишингом На Рибнику, милионе узе, видиш како се од природних ресурса може живјети.

  Умјесто да је то урадило Кнежево са прелијепим Угром,милионе су могли годишње узети, лопови из владе узеше паре и дадоше словецима да униште онај рај на земљи, а Кнежеву стотињак хиљада марака годишње од њиховог поноса, прелијепе ријеке УГРА.

  Умјесто да власти општине искористе ону рајску долину и чувени кањон Угра за све врсте туризма, од МЕГА РИБОЛОВА, (пет пута су имали дужу рибљу стазу него Рибник, па до других спортова), лопови из владе узеше паре за незаконите КОНЦЕСИЈЕ и дадоше словенцима да праве централе од којих Српска никакве користи нема, напротив.

  Уништише нам природу, направише клизишта, уништише рајске природне љепоте,искористише наше воде, наше путеве, наше далеководе, а ми њима морамо платити скупље киловат струје, него што га држава може продати.

  Све и једну ћу им избушити и вратити природни ток ријекама, НАРАВНО, СВЕ ПО ЗАКОНУ. Ниједна није изграђена по закону, све и једна није имала еколошку дозволу, да, избушићу Харису Силајџићу и Хасану Ченгићу бране на српској ријеци Прачи, избушићу бране на Угру словенцима.

  Наравно, одговараће они који су дали концесије, они који су били покриће за концесије-лажни концесионари, а садашњи власници ће моћи по закону да га попуше.