Зелени Српске моле: Урадите то за народ!

Еколошка партија Републике Српске-ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ подржавају иницијативу да се до краја марта ове године заврше преговори око састављања Савјета министара БиХ.

уторак, 19 марта, 2019 / 12:25

Много је посла пред владама Републике Српске, Федерације, Кантона, локалне самоуправе, пресједништва и Савјета министара БиХ.
Велике смо обавезе преузели потписивањем ССП – АГЕНДЕ о приступању ЕУ, као политичари смо дужни да обезбједимо мир, толеранцију и владавину права, те добар пословни амбијент, све како би за наредна два четворогодишња циклуса испунили све овавезе из АГЕНДЕ, агенде коју су потписали легитимни представници Република Српске, Федерације, и са нивоа БиХ.

Да би испунили те обавезе, али и повукли велика средства из предприступних фондова ЕУ (ПОСЕБНО ИЗ ОБЛАСТИ ЕКОЛОШКЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ, ПОЉОПРИВРЕДЕ И ТУРИЗМА) до 2026 године, чиме би практично стекли услове за улазак БиХ у ЕУ морамо промијенити понашање и поштовати једни друге.

ЗЕЛЕНИ чврсто стоје иза идеје и програма, промишљају годинама унапријед и одговорно тврдимо да је то уз испуњавање ових услова изводљиво, значи, не ради се о томе да ли можемо, него да ли хоћемо?

Један од главних, ако не и главни услов је, да се у коријену сасјече негативна енергија и невјероватно медисјко насиље над свим народима и грађанима, нарочито од стране политичара и медија, било да су у државном, или приватном власништву(част изузецима).
Посебно ту морамо истаћи дводеценијску сатанизацију српског народа, нажалост, данас више него икад присутну, отворену мржњу исказану кроз разне видове медијског дјеловања, све од стране фундаменталистичког крила бошњачке политике, дијела интелигенције и екстремног крила вјерске муслиманске заједнице.

Значи, данас је највећи проблем у БиХ, односно највећа брана ЗАЈЕДНИЧКОМ ЦИЉУ -нормалном животу и раду свих народа и грађана у БиХ невјероватна негативна медијска пропаганда и непоштовање Закона.

Зато кроз ово саопштење, све као партија која поштује Закон и међународне договоре, партија чији програм и дјеловање подразумијева сарадњу за опште добро, хуманост и максималну вјерску толеранцију морамо да ЈАВНО УКАЖЕМО на ово неподношљиво медијско "силовање" свих грађана БиХ, што свакако за посљедицу има све већу међунационалну мржњу свих слојева, посебно је то изражено код младих у сва три конститутивна народа.

Да би као људи добре намјере и хуманисти покушали доприњети будућем културном и максимално толерантном понашању свих оних који изговарају јавну ријеч у БиХ, ПРЕДЛАЖЕМО-МОЛИМО ИСКРЕНО преговарачке стране, а све у склопу договора око Савјета министара и платформе о дјеловању за наредни период, да се посебно обрати пажња на међунационалне односе и медије, односно, да се у склопу ПЛАТФОРМЕ отворено разговара, те да се договори споразум о престанку медијског линча и сатанизације било ког народа, или било ког поштеног грађанина у БиХ.

Молимо вас господо која преговарате да као људи изабрани од народа кроз свој договор ставите МОРАТОРИЈ на распиривање међунационалне мржње.

Стога предлажемо да се у склопу ПЛАТФОРМЕ посебно договори и потпише СПОРАЗУМ О НУЛТОЈ ТОЛЕРАНЦИЈИ за било коју врсту дјеловања које доводи до распиривања вјерске и међунационалне мржње у БиХ , било да она долази од политичара на свим нивоима,од интелигенције, или медија, те да се такав обавезујући споразум јавно потпише пред домаћим и страним медијима.

ПРЕС СЛУЖБА ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ42 КОМЕНТАРА

 1. Хвала Фронталу на објави саопштења, овим само још једном доказујете да сте господа, односно, да је Фронтал у доброј намјери и испред времена.

  Са вама и ЗЕЛЕНИМ народ је увијек НАЧИСТО, свака част.

 2. Ево сад видјех на србомрзачкој Слободној Босни десет принципа за састављање савјета министара.

  Не чуди ме што је прече коментарисати стање у Венецуели, него нешто написати о конкретном приједлогу ЗЕЛЕНИХ, приједлогу који је услов услова провођења ових десет принципа.

  Нема везе, надам се да ће служба кабинета српског члана предсједништва пренијети Додику приједлог ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ, те да ће он овај приједлог изнијети као приједлог-став Републике Српске, те да ће он бити усвојен и потписан, све кроз платформу , односно програм рада који ће се заснивати на договореним принципима.

 3. Неименовани,

  не разумијем шта си хтио рећи, ово није никакав чланак, овај текст ја послат као званично саопштење за јавност Еколошке партије Републике Српске-ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ.

  Значи, прво- текст је дио наше програмске оријентације, друго- он је искрени апел-молба преговарачима да се подвуче ЦРТА на међунационалне тензије, све као услов нормалног рада и развоја БиХ, треће- доказ да још постоје часни и добронамјерни људи у политици, људи који промишљају одговорно о новом времену, односно, да постоји политичка господа која позитивно размишља о свима нама у БиХ данас и о нашој дјеци сутра.

  Зато ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ предлажу влади Српске и представницима Републике Српске у Сарајеву да преузму иницијативу по овом врло важном питању, односно, да предложе МОРАТОРИЈ на било коју врсту ширења међунационалних тензија, те да се о томе договори у оквиру комплетног договора – ПЛАТФОРМЕ и да се у виду обавезујућег споразума све три стране потпише пред домаћим и страним медијима, те представницима ОХР-а.

  Пошто никад није дошао из Федерације такав искрен приједлог, нити ће доћи, бар што се тиче екстремнопг дијела политике, вјерских фанатика и екстртемиста у разним медијима, наш је приједлог да иницијативу за тај добронамјеран потез преузму српски представници, па ако неко неће договор око тога, нека наши народи и свијет виде ко неће?

  Опет, ако неко потпише обавезу кроз споразум, а не буде се држао договора у будућем времену, што је могуће на основу искуства око других договора, онда нека наши народи виде ко их СВЈЕСНО држи као таоце, а да се ОХР, ЕУ и УН, те велике силе потписнице Дејтона увјере која страна неће искрени договор и нормализацију односа у БиХ, тачка.

 4. Док сам куцао прошли коментар објавише овај Симин.

  Симо,

  па између осталог, управо због медија какав је Слободна Босна и тражимо нулту толеранцију на било који вид отворене, или прикривене дискриминације и ширења мржње.

  1. Свака част капетане Лазаревићу – Тегелтија још није ни засјео на пријесто, а већ му се столица опасно љуља.

 5. Анђело, довољне су оне прве четири ријечи, поздрав.

  Симо, шта је ово са нашег Јасмина, како да он ништа не каже на ову причу, испада да му је пречи „поучак“?

  Ја сам очекивао од њега да каже да је добра идеја, да разради како би се после договора- споразума реализовала та прича, односно ко би то контролисао, на који начин, да ли би се морала донијети нека резолуција у свим парламентима и слично?

 6. Ниџо, јел ти покушаваш учити Милорада, Бакира и Драгана како се черечи пиле?
  Има текст на РТВ БН гдје је Славко Кукић лијепо протумачио народима конститутивним на којим основама се формира будућа власт.
  Ако ниси добро уновчио ова своја пискарања онда си најобичнији корисни идиот режима у служби пљачке и обмане комплетног становништва у БиХ.

 7. Чуј бин-Младена, „мисли што и ја“?

  Прочитај свој коментар, па се онда запитај да ли ти мислиш, или мислиш да мислиш?

  Какве везе са саопштењем за јавност ЗЕЛЕНИХ има било који текст, објављен од било кога и било гдје?

  Ово је јавно изношење СТАВА и конкретан приједлог, све везано за договор побједника на изборима 2018 године, договор, који ће одредити да ли ћемо следеће четири године остати на овим биједним позицијама, или ћемо почети једни друге уважавати, водити политику чистих рачуна и радити за опште добро свих у Српској и Федерацији.

  Ми смо се као партија организовали да пробамо промијенити начин понашања и размишљања, наша обавеза је да активно учествујемо у јавном животу Српске и БиХ, те да будемо коректни у сваком моменту.

  Значи, ово је програмско дјеловање, да ли ће то неко-неки прихватити, то је до њих, наше је било да на вријеме реагујемо, ако ништа због будућности, једном ће то народ цијенити.

  ЗЕЛЕНИ су бин-Младене озбиљна прича, сигурно у будућности кључни фактор стабилности и развоја.

  Наша статутарна обавеза је да никад не помињемо друге због јефтиних политичких поена, него да се искључиво одређујемо према догађајима и нудимо конкретна рјешења(што је са овим саопштењем случај), да инсистирамо на владавини права, да као часни људи и национално одговорна партија позивамо српски народ на САБОРНОСТ, да их као хуманисти позивамо на максималну толеранцију према другим и другачијим, те да то исто тражимо од других народа и свих грађана БиХ, тачка.

 8. А што ти ниси лијепо написао:

  Тамо ђе је било геноцида, то укинути!

  Добио би лајк од Џасмина.

  А онда…

  Суд данас каже био геноцид у Сребреници, ја кажем: Укинути Сребреницу!

  Ја нећу добити лајк од Џасмина.

 9. Симо,

  шта ти значи овај коментар, гдје ти у овом саопштењу нађе ту причу, нигдје везе ни са чим, млатнуо си горе него бин-Младен.

  Иначе, прочитао сам коментаре везане за газда Дана текст од прије двије године и ево зашто нисам коментарисао?

  Нисам ни тада коментарисао, не зато што немам своје мишљење о том времену и посљедицама,напротив.

  Да бих коментарисао, морао бих изазвати реакцију, јер на моје чињенице, неко други би одговорио својим чињеницама.
  Вјероватно били би у праву и ја и тај који би навео своје чињенице, што нас опет нигдје не би довело, управо као што нас нигдје није довело око 150 коментара из 2016 године.

  Мислим да су ЗЕЛЕНИ овим саопштењем указали на пут којим треба да иду политичари и сви народи у БиХ.

  Погледајте коментаре из 2016 године и биће вам јасно да ништа корисно нећу рећи, ма колико тачне чињенице написао и био конструктиван, све ретерирајући се на оно вријеме и посљедице тог времена, па и ову за важеће међунардно јавно право и његову праксу скарадну -политичку пресуду Радовану Караџићу.

  Као искусан човјек, прагматичар и хуманиста који промишља много година унапријед имам право, као јавна личност и политичар чистог образа, имам обавезу да пазим на сваку изговорену и написану ријеч.

  Зато ће Никола Лазаревић испред ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ ових дана упутити писмо влади Српске, влади Србије, Светом Синоду и САНУ са приједлогом дјеловања у наредних десетак година, те написати колумну, све као јавну поруку српском народу, политичком вођству Срба у Србији, Републици Српској, нашој интелигенцији, образовним институцијама, удружењима грађана, свим политичким партијама, медијима и посебно Светом Синоду.

  Вријеме је да се дјелује саборно, супер одговорно, културно и много, много писмено, све како би се стратешки одговорило бремену времена и замкама које нас очекују у сљедећим годинама и деценијама, тачка.

 10. Читам ово како ћеш писати од до па не знам да да плачем или да се смијем.
  Боже,јел то стварност ?!
  Није зајебанција данас ми Гугл нуди вијест да је возач Пере Пинокиа добио концесију на хидроелектрану вриједности 3 милиона КМ.
  Никола Лазаревићу колико си ти битан док будеш писао тим куртонима обавезно напиши да их је максуз поселамио и мали зелени Бин Младен да би они схватили да твоје писање није комедија већ озбиљно промишљање.

 11. Ниџо, пусти Симу он лебди.
  Прича о америчком пројекту Република Српска а неће сам себи да призна да је она обично изоловано острво ко Куба.
  Гледам неки дан дал у Вировитици направили на школи соларну електрану а иницијали новац за инвестицију дали су грађани позајмицама од по 10 000 куна остатак је из европских фондова вјероватно бесповратна субвенција.
  А у Симиној Републици Српској тзв. олимпијски центар на 50000 КМ добије 16 милиона КМ,пропорција каже да ће Пинокиов возач за 3 милиона КМ кредита морати приказати да има 9375 КМ дал топлог оброка,касе узајамне помоћи,регреса, прекорачења ( минуса) на жиро рачуну,….
  Можеш ли ти у својим писмима предвидјети колико дуго Република може тако да се гради?
  Лично мислим да је то могуће само као на Куби,док партијска гамад не узму све ресурсе само за себе и своју дјецу.
  Имаш подршку од мене јер читавом том циркусу дајеш тон озбиљности и патриотског набоја до првих планских рестрикција струје.

 12. Бин-Младене,

  ево, имали су прилику сви из опозиције на прошлој скупштини да ураде нешто поводом концесија на ријеке, било је на дневном реду?

  Шта је од свега било, тресла се гора, родио се миш, чак ни „букаџије-јастребови“ нису ништа урадили, напротив, нису ни разумјели каквог су адута имали у рукама?

  Ниџо и ванпарламентарни ЗЕЛЕНИ су са својим еколозима једном ставили ВЕТО, за пар дана прикупили потписе шест хиљада људи и натјерали НСРС да заустави злочиначко уништавање НП Сутјеска са најмање шест миницентрала.
  (имаш овдје моју колумну „Битка за Сутјеску добијена“)

  Умјесто уништавања Н.П.Сутјеска, горе се полако креће напријед, ВЕЛИКЕ ПЛАНОВЕ имам за Тјентиште, само полако.

  Ево, од 2010 године предлажем да се на путу према Шћепан Пољу изгради мост преко Дрине и пар километара пута долином ријеке Сутјеске до Тјентишта, све дас би се страховито тежак превој ПРЕЂЕЛ дуг 22 километра избјегао, отворила Херцеговина и тим инфраструктурним потезом створили услови за развој МЕГА-ТУРИЗМА на Тјентишту, Вишковић усвојио, респект.

  Усвојиће се много приједлога ЗЕЛЕНИХ, па и овај око међунационалне толеранције.
  Што се тиче миницентрала,ријешиће то Ниџо, тиме заштити уништавање природе, односно уништавање биодиверзититета, спријечиће Ниџо клизишта и прекиде путева уз ријеке чије су обале уништене, (ево сад на УГРУ због миницентрала држава има два огромна клизишта у кањону и ЕНОРМНЕ ТРОШКОВЕ САНАЦИЈЕ, све изазвано копањем обале испод пута за полагање цијеви, односно, уништавањем шуме и „засијецањем“срца земље уз ријеку УГАР.

  Овај примјер и много других су посљедица преко 200 незаконито добијених концесија, значи бин-Младене, држи ме за ријеч, ријешиће то Ниџо и ЗЕЛЕНИ, све на радост здраворазумних људи, рибара и љубитеља природе, а на жалост КУЛАКА, тачка.

  1. Пратио сам скупштинско излагање о Јањским отокама и зонинг плану.

   Ономад сам на Јањским отокама на ЗЕТ рок фестивалу чуо добар фазон:“Не знам баш пуно, али знам да је Спасов(дан) четвртком.

   Тако сам мислио да не знам за шта ће по питању Јањских отока гласати сви посланици, али сам био сигуран да ће Крсто Јандрић бити против.

   Исти онај Крсто који ми је исти фазон са Спасопвданом причао у БЛ-биртији са најмање двије године закашњења.

 13. U zadnje vrijeme samo pratim ,citam.Nemam vremena za komentarisanje.

  Samo kratko:Nikola se profilisao kao politicar 1,klase.

  Umjeren u komentarima,nenapadljiv tj ne pise samo da bi se dopao nekome.Ako i ima svoj stav ,ne zeli ga drugima nametati .ne podcjenjuje nikoga…

  Sve u svemu politicar buducnosti.(ne one iz Podgorice).

  Poucak:
  Da nam je ovakvih vise na sve tri strane…bili bi normalna drzava,

  1. У преводу, нити смрди нити мирише.
   Ко сува балега.
   Такве ви турци највише волите.

  2. Само што ниси рекао устајали дашак свјежине али би то тек значило да је достигао чувара Српске.

  3. Док опет Србима се највише допада свежа гомила смрдљивих гована која се још испаравају. Остављена да се покусају док су врућа од неког сероње који вечно нешто обећава и увек се на крају усере. Симо, обриши се око уста.

 14. Морам Јасмине да ти се захвалим.

  Пошто у ово вријеме људи без карактера, вријеме кад јак, честит и паметан човјек у политици, све због љубоморе и страха да неће изгубити своје позиције и привилегије неће добити никад јавно похвалу од других из политике, поготово јаких а покварених.

  Баш због тога морам да кажем како си у праву, или што рекао шармантни Жика из „НИКАД НИЈЕ КАСНО“, “ хајде кад смо већ овако добри да мало ми сами себе хвалимо, кад већ неће да нас хвале други.“

  Симо,

  можда ће доћи вријеме када ћеш ме морати по задатку решетати,нисмо ми још непријатељи, не зато што смо пријатељи, него зато што ми не пада на памет да у ово тешко вријеме вучем потезе који су добри за мене и партију, а могуће лоши за Републику Српску.

  ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ су идеја, авангардна, програм, хуманост, толеранција, чврста рука, ријеч,образ, једном ријечју будућност и неопходан КОРЕКТИВ у будућности, са Николом Лазаревићем, или без њега.

  Нема код нас, нити смрди, нити мирише, ми миришемо као ружа и имамо чист образ као СУНЦЕ ЖАРКО.

  Боље да си написао нешто поводом два велика клизишта на путу у кањону Угра, клизишта које сад санира и велике трошкове плаћа влада, односно народ Републике Српске, док ЛОПОВИ-СУМЊИВИ ИНВЕСТИТОРИ годишње наплаћују око три милиона КМ за испоруку струје Електропривреди, све користећи НАШУ, народну земљу, народну ријеку, народне субвенције-подстицаје, а при томе су уништили прелијепу природу и изазвали велика клизишта.

  Клизишта за које је искључиво крив инвеститор, односно фирма која је уништила корито уз ријеку, све сијекући шуму и усијецајући срце земљишта испод пута да би у огромне цијеви ухватила око 90% тока ријеке Угра и тиме уништила десетак километара рајског врта, НАЈЉЕПШЕГ КАЊОНА Републике Српске.

  О томе ти голубе гукни, знаш ти за та клизишта, исто као што знаш колико је уништена природа на свакој изграђеној миницентрали, лоповском послу од којег је штету имала природа, наш народ и Република Српска у цјелини, а корист само они који су дали концесије, те „инвеститор“, коме 30 година НАША- народна Електропривреда Српске мора да по Уговору плаћа скупље један KW, него што га може продати.

  1. Пичко једна демагошка!

   Јесам ли управо прозвао Крсту Јандрића, Јањанина како се чести представља, за ћутање по питању Јањских отока.

   Пичко сувобалегарска, кад већ помињеш Угар, реци име тог инвестора!

   Ја са Крстом пијем пиву, а опет га прозивам, а ти немаш муда да именом прозовеш уништитеља Угра.

  1. Ја од тебе тражим да објавиш име и презиме уништитеља Угра.

   У супротном те сматрам бацачем димних бомби.

   А онда ћу те измлатити.

 15. Куку мени да ти ниси Симо пролупао, некако ових дана летиш на све стране, мора да је од овог раног прољећа.

  Ово доба године изазива психичке сметње, многи се жале на гестритис, неким ово рано прољеће, тзв. врбопуц изазива повећану жељу за сексом, ти би се качио са прејаким капетаном Лазаревићем.

  Отиши доктору, да није од полена, да ти нос не цури црњо?

  1. Осушена балего,

   Ја сам јасно и гласно рекао да сам љут на Крсту и зашто сам љут.

   Ајде пиздо, прозбори, дај аваз!

   Ко је инвеститор који је уништио Угар?

   Име и презиме?

  2. Симо П. Ороз 27. марта 2019. у 07:32
   Осушена балего,

   Ја сам јасно и гласно рекао да сам љут на Крсту и зашто сам љут.

   Kao prvo ,jesi rekao jasno.Ali je to tvoje jasno pusy smoog.
   Bez imena prezimena kao da nisi rekao.I jos usput s covjekom ispijas pivo(nektar?).a vamo ga opanjkavas.Kakav poucak da izvucemo?

   Kao drugo,Nikola i ne mora navesti ime.Nikola se dokazao kad je trebalo,na zastiti zivotne okoline.

   Evo ti primjer kako priroda funkcionise kad se je previse ne smeta:
   https://www.frontal.rs/na-kozari-otkrivene-44-nove-vrste-tvrdokrilaca/

   MI,zeleni Kozarca,smo dalio veliki doprinos da se to sve ocuva.

  3. Simo, mislim da griješiš u vezi Jandrića pošto je na zadnjem skupštinskom zasjedanju jedan dio svog skupštinskog izlaganja posvetio upravo problemu koji pominješ.
   E sad, da li je to dovoljan angažman nisam siguran ali je Krsto rijetko karakterna osoba.

  4. Шпена,
   нијо није гласао птотив изградње хидроцентрале на Јањским отокама, па ни Крсто.

   Управо то што је карактеран побудило је моје изненађење том чињеницом.

  1. “Al nek si ti neku noc bio u Sarajevu.Muzika ,pice,hrana…“

   А ханумице, трбушни плес?
   То си заборавио…

 16. Ово ћу сад о именима и више никад, знам сваки податак о концесија за све изграђене, започете и неизграђене миницентрале на ријекама Српске.

  Ево, хоћеш Симо одговор за Угар.

  Прва концесија, Елтинг-Теслић, добио од владе СДС-ПДП 1995 године концесију-мању, на улазу у кањон, почео са радом, онда му нова влада 1997 године зауставила радове, пар година ништа, после наставак наше бруке.

  Препродаја концесије и добијање још једне, због чега је 90% воде, дужине десет километара ухваћено у цијеви и тиме уништен најљепши кањон Републике Српске.

  Ко је све и колико од 1995 године узео учествујући у том злочину, о том потом, званично данас је власник нека аустријска фирма ENERGY MBA, односно LSB Elektrane BL, улица Дунавска 1 Бања Лука.

  Директор је неки словенац Јанез, главни у БЛ неки Јеленко,поред тога ова фирма…………………………………………………………………

 17. Никола,
  очигледно мислиш да знаш са њима.
  Чим је Симо убацио у игру некога као Крсто треба да ти буде јасно све.
  Нисам имао појма ко је тај лик,кад сам видио да је Дрогин што би ти рекао тачка.
  Симо и ако пије пиву са режимским пажом мада сумњам у то ,паж не смије уснити да демантује Симу а ти Никола оплео поименице.
  Једино ако је теби животни циљ постати папак и паж?!

 18. Бин Младене, Сима је ових дана бацало, ваљда ВРБОПУЦ, али тебе баца непрестано, Бог ме убио ако ти знаш шта си хтио рећи у два последња коментара упућена мени, на овом и посту и на оном о рођендану Фронтала РС.

  Немој болан глупости објављивати,прво прочитај шта си написао, можда не објавиш глупост, видиш да ти коментари немају везе ни са чим?

 19. Да, нешто пребирам по примљеним меиловима и наиђе овај повратни о нашем саопштењу из марта 2019. године, ја на ову иницијативу и заборавио, ево актуелна је и сад за Тегелтију.

  Врло интересантно, коректно и конкретно, свака иницијатива ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ је златна вриједна кад би је користили наши за опште добро, зар не?

 20. Ударили ботови да скину ову дивну и хуману причу ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ.

  Ево доказа колико се унапријед гледа, прочитајте коментар апострофа на овом посту 21 март 2019 11:16

  Видите господо шта је предлагао човјек који види даље, неке ствари из коментара сам већ урадио,значи, послао шта је требало као приједлог нашим у Српској, са ЗЕЛЕНИМ покренуо иницијативу о свесрспком Сабору………

  Надам се да ће Тегелтија послушати Ниџа и на експозеу, све у виду споразума изнијети као приједлог СМ, наш приједлог о нултој толеранцији
  на распиривање вјерске и међунационалне мржње код политичара и медија.

  Наравно, требао би то добро прије тога испреговарати са федералцима, као и са странцима.

  Ево, ако мисли он, или ако мисли Додикова екипа да то не може због досадашњих искустава, ја тврдим да се то баш сад може постићи, тачно знам због чега.

  Ако мисле да њих неће послушати, посебно ментори бошњака, ево, нека ме за ту тему овласте за преговоре са парламентарним партијама и странцима и ја ћу им то до нове године испреговарати 100% успјешно.

  Понуду ће неки прихватити са одобравањем, неки ће је морати прихватити, али ће она бити прихваћена са 42 руке у ПС БиХ, све кроз писмени споразум свих страна и овјерена од странаца, тачка.

  1. Prije su te lijekovi držali 20 časova između dva komentara na sopstveni tekst koji svi ignorišu.
   Sada se javljaš na 150 minuta?!
   Zato sam i predložio ako hoće da ugase portal da 10 zadnjih tekstova sa komentarima budu samo tvoje bajke.