Зелени Српске ће медијски жестоко узвратити након 26 година пљачке природних ресурса

У овом саопштењу ћемо навести примјер шума, мада се исто радило са ријекама, рудама, пољопривредним земљиштем и осталим природним ресурсима.

понедељак, 17 јануара, 2022 / 19:50

Почело је са предизборним обећањима, почеле су странке да бране народ и његову имовину, да окривљују друге за све, па и криминал везан за природне ресурсе, тако неки штите шуме, неки руде, неки ријеке, неки пољопривредно земљиште, неки пољопривреднике, неки…………….

ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ су између осталих програмских опредјељења формирани управо због супростављања уништавању и приватизацији природних ресурса, односно, формирани смо да спријечимо УЗП (удружени злочиначки подухват) који континуирано, кроз свих 26 година ради спрега политичке, са шумском, пољопривредном, енергетском и грађевинском мафијом.

У овом саопштењу ћемо навести примјер шума, мада се исто радило са ријекама, рудама, пољопривредним земљиштем и осталим природним ресурсима.

Наиме, после рата се континуирано уништава шумски фонд, за то вријеме је покрадено шуме у вриједности преко 5 милијарди КМ, то раде исти људи, све у спреги са политичким партијама које тада владају Српском.

Без обзира што цијенимо појединце у појединим политичким партијама, посебно опозиције, ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ се не могу отети утиску да партије чији су ти часни појединци мисле како сви имамо кратко памћење, па рецимо мисле да ће моћи продати народу причу како су шуме и остале природне ресурсе злочиначки уништавале само садашње власти?

Неће моћи тако господо, ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ су на основу чињеница опозиција свакоме ко је дозволио пљачку и уништавање природних ресурса задњих 26 година, било да је то радио некад, или то ради данас.

Пошто не постоји тзв.већа партија у Републици Српској да није учествовала у власти, како на републичком, тако и на локалном нивоу- општинама гдје су се душмански "арчили" природни ресурси, све успут стварајући од сеоских варалица новопечене милионере и угледне "бизнизсмене", зелени Српске не могу прећи преко тога, ни преко популистичке приче партија уз које су ти пљачкаши и битанге стасали, све постајући власници живота и смрти пониженог и уцијењеног народа у тим општинама некад богатим природним ресурсима-Пале, Рогатица, Соколац, Вишеград, Гацко, Билећа, Невесиње, Калиновик, Трново, Кнежево, Теслић, Челинац, Шипово,Чајниче, Мркоњић Град, Рибник, Хан Пијесак, Власеница, Шековићи, Сребреница, Милићи, Угљевик…………

Не, преко тога не можемо прећи, због тога ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ овим саопштењем за јавност шаљу јасну поруку властима, партијама опозиције и народу:

"нека нико не сумња да ће ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ медијски жестоко узвратити свим партијама које су кроз историју Републике Српске учествовале у УЗП (удруженом злочиначком подухвату над природним ресурсима), а данас покушавају да народ поново обману причом како ће баш они о њима најбоље бринути."

Наиме, све се о нама свима зна, зато као господа у политици ( како се зелени од првог дана појављивања у политичком простору понашају) молимо и упозоравамо политичке противнике из тзв. великих партија, као и поједине политичке манипуланте да добро воде рачуна кад и шта причају везано за шуме, ријеке, изворе питке воде, руде, пољопривредно земљиште, здраву животну средину, еколошку инфраструктуру, пољопривредну производњу, зелену енергију…………..

Господо, ви сте за 26 година своје рекли по тим питањима, вријеме је да грађани добију праве информације, да им се понуде авангардна и изводљива рјешења кроз програм ЗЕЛЕНОГ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА, тиме створе услови за здрав и нормалан живот свих грађана Републике Српске.

Не знамо о чему ћете сад народу причати, али о овим темама због којих смо основани, темама на којим сте ви више пута пали на испиту-лажући народ шест изборних циклуса, те због нашег авангардног програма, наше саборне и национално одговорне политике, због наших честитих људи који могу одржати ријеч, ми не можемо прећи преко тога да своје прсте поново покушате завући у ову политички профиталбилну причу, а да вас по прстима ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ не ударе тако снажно, све да вам задуго неће пасти на памет да то поновите.

СЛУЖБА ЗА МЕДИЈЕ ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ