Због ухођења бивше цуре представљао се као радник Владе и ДБ-а

Ненад Берић из Бањалуке од марта до 22. јула ове године користио је неважећу легитимацију радника Владе РС и представљао се као државна безбједност РС. Користећи то лажно представљање Берић је приморао Г.Т. из Бањалуке да користи његов Фејсбук профил и да га вози на одређене локације по граду како би пратио трећу особу. Полиција […]

четвртак, 29 августа, 2013 / 14:26

Ненад Берић из Бањалуке од марта до 22. јула ове године користио је неважећу легитимацију радника Владе РС и представљао се као државна безбједност РС.

Користећи то лажно представљање Берић је приморао Г.Т. из Бањалуке да користи његов Фејсбук профил и да га вози на одређене локације по граду како би пратио трећу особу.
Полиција је поднијела извјештај против Берића због наведеног и терети га за лажно представљање.
Наиме, полиција је у акцији кодног назива "Тројка" ухапсила Ненада Берића (32), Мишу Бурсаћа (28) и Далибора Кекића (34) све из Бањалуке, због сумње да су припремали и покушали извршити напад соном киселином на једну Бањалучанку.

Мотив напада, који је спријечен захваљујући акцији полиције, како је раније потврђено "Независним", била је болесна љубомора првоосумњиченог Берића. Он је означен и као организатор групе која је требало да изврши напад соном киселином на штету суграђанке. Извор близак истрази испричао је да је група праћена уназад неколико дана.Оставите одговор