Због спора Електропривреде БиХ и каблосвких оператера, корисници остају без сигнала?

Због немогућности постизања договора између кабловских оператера и “Електропривреде БиХ”, стотине хиљада корисника могле би остати без кабловског сигнала. Но, Жељко Батистић, директор компаније "Телемах", који води спор с “Електропривредом БиХ”, јер се не могу договорити о плаћању накнаде за кориштење електростубова на којима су већ постављене жице кабловских оператера, казао је да се ове […]

понедељак, август 19, 2013 / 11:14

Због немогућности постизања договора између кабловских оператера и “Електропривреде БиХ”, стотине хиљада корисника могле би остати без кабловског сигнала.

Но, Жељко Батистић, директор компаније "Телемах", који води спор с “Електропривредом БиХ”, јер се не могу договорити о плаћању накнаде за кориштење електростубова на којима су већ постављене жице кабловских оператера, казао је да се ове процјене не односе само на кориснике "Телемаха" него на комплетну кабловску индустрију у БиХ.

Према његовим ријечима, у истој су ситуацији сви кабловски оператери којима пријети скидање каблова и прекид пружања телекомуникацијских услуга корисницима, пише Аваз.

"Дакле, уколико се не постигне рјешење, посљедице ће трпјети не само корисници "Телемаха" него и осталих кабловских оператера. Но, они се воде паролом да их нико неће дирати, јер су домаћи. Понављам, ми инсистирамо на што бржем и транспарентнијем рјешењу због низа блокираних инвестиција на проширивању мреже", подвукао је Батистић.  Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *