Због Гатала или непослуха: Смијењен в.д. директора РТРС, Рајко Радовановић!

Драшко Милиновић, шеф кабинета премијерке РС именован је јуче за вршиоца дужности директора Радио-телевизије РС.

петак, 21 марта, 2014 / 15:32

Милиновић је на ту дужност именован уместо досадашњег в.д. директора Рајка Радовановића.

Долазе нови и враћају се стари

Како Фронтал незванично сазнаје у “новој-старој“ постави уредничко-новинарске на РТРС своје мјесто наћи ће и Ненад Трбић који је новинарско име стекао на АТВ, а на РТРС се враћа Биљана Кнежевић која је водила емисију “Пресинг“, а придружиће јој се и Жељка Драгичевић.

Радовановић је на мјесто в.д. директора РТРС именован 30. септембра прошле године

Рајко Радовановић је прије тога обављао функцију директора Јавног предузећа “Аквана” у Бања Луци, као и члана Управног одбора Радио Телевизије Републике Српске.

Јавност упознао са “црним листама“

Кад је именован, Рајко Радовановић најавио је враћање ове медијске установе професионалним новинарским стандардима и подизање квалитета програма.

„Јавна је тајна да је `Дневник два` и добар дио информативно-политичког програма уређивао телефоном неко ко не ради у овој кући и то је разлог што у РТРС-у три године није било главног уредника информативног програма и двије године уредника деска“, рекао је Радовановић убрзо након именовања.0 КОМЕНТАРА

 1. uzoru kulture, možda ti je bolja bila prijedorska seljančica, dugogodišnja voditeljka na RTRS, ili ona druga, iz Verića?

 2. E, da je ta Prijedorčanka, kamo sreće. Makar jee legalno završila fax.
  Ali, ovaj, jaoooooo.I, on je iz PD….
  Bio dj na privatnom radiju,priženio se dobro, i dalje ide samo od sebe. diploma, posao….

  Otac mu prije rata automehaničar, sad inspektor…

 3. A da didik prevede na RTRS prevede one sa BN TV. Poveca gledanost RTRS, a sj… Trisica i BN i završi posao za oktobar.

 4. Željku u Dnevnik! Ima da gledanost skoči i do 150 puta. Željku i onu malu iz Jutarnjeg, vidio sam je i na Lutriji. Kako se zove?

 5. Ne gledam RTRS,ali plaćam tv pretplatu.To je nepravda reče kalimero.Ovdje se očigledno vrši medijska priprema za predstojeće izbore.Treba ostati na vlasti i koliko toliko prolongirati odlazak u zatvor.Ali svemu jednom dođe kraj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *