Завршено снимање филма "Топ је био врео"

Снимање играног филма "Топ је био врео", према истоименом роману Владимира Кецмановића, завршено је у Републици Српској, саопштила је данас продуцентска компанија "Балкан филм д.о.о" из Козарске Дубице. Филм у режиији Слободана Скерлића рађен је у копродукцији Балкан филма, "Дрина филма" из Београда, "Олимп филма" из Загреба и "Се троа"(Ц’ест 3) из Париза. Прва клапа […]

субота, фебруар 26, 2011 / 19:15

Снимање играног филма "Топ је био врео", према истоименом роману Владимира Кецмановића, завршено је у Републици Српској, саопштила је данас продуцентска компанија "Балкан филм д.о.о" из Козарске Дубице.

Филм у режиији Слободана Скерлића рађен је у копродукцији Балкан филма, "Дрина филма" из Београда, "Олимп филма" из Загреба и "Се троа"(Ц’ест 3) из Париза. Прва клапа била је прије два мјесеца, 26. децембра у Козарској Дубици.

Ријеч је о антиратној драми о одрастању дјечака. Прича се дешава у Сарајеву у зимском периоду од 1992/93. године, са другачијом перспективом рата и живота у граду под опсадом.

Поред снажне приче, снага овог филма је глумачка екипа. Међу 48 глумаца из Србије, Босне и Херцеговине и Хрватске налазе се и најпознатија имена и нове наде.

Улоге играју Славко Штимац, Никола Ђуричко, Анита Манчић, Ивица Видовић, Срђан Тодоровић, Феђа Штукан, Мира Бањац, Бојана Маљевић, Александар Стојковић Пикси, Жељко Стјепановић, Стефан Бундало, Сандра Љубојевић, Жељко Касап, Кенан Мусић и други.Оставите одговор