Завршен "Аквана БЛ 2011" турнир у одбојци

Побједници првог Међународног турнира у одбојци на пијеску "Аквана БЛ 2011", одржаном у току викенда на базенима Спортско-рекреационог комплекса "Аквана" у Бањој Луци, јесу Драго Теодоровић и Жарко Кисић из Брчког у мушкој и Сплићанка Марина Шамадан и Загрепчанка Зринка Шутало у женској конкуренцији. Двојац из Брчког у финалу је био бољи од Ведрана Обрадовића […]

понедељак, 25 јула, 2011 / 16:23

Побједници првог Међународног турнира у одбојци на пијеску "Аквана БЛ 2011", одржаном у току викенда на базенима Спортско-рекреационог комплекса "Аквана" у Бањој Луци, јесу Драго Теодоровић и Жарко Кисић из Брчког у мушкој и Сплићанка Марина Шамадан и Загрепчанка Зринка Шутало у женској конкуренцији.

Двојац из Брчког у финалу је био бољи од Ведрана Обрадовића и Јегора Жуковског из Загреба, док су такмичарке из Хрватске савладале добојско-прњаворску комбинацију Наду Ђукић и Монику Валандро, саопштено је из "Акване".

Треће мјесто у мушкој конкуренцији припало је Младену Филиповићу и Марију Перићу из Обудовца, који су били бољи од Бањалучана Славена Арежине и Димчета Јовића.

У борби за треће мјесто Загрепчанке Свен Шпехар и Ема Плачко побиједиле су Бањалучанке Јелену Субић и Радмилу Марковић.

Најбоље пласирани тимови из БиХ стекли су право учешћа на Балканском првенству у одбојци на пијеску у Будви.

Осим медаља и пехара, првопласиране екипе у мушкој и женској конкуренцији добиле су по 1.200 КМ, другопласиране по 500 КМ, а трећепласиране по 300 КМ и поклон пакете.Оставите одговор