Загреб: Наредне седмице Абдићева конференција о Агрокомерцу

Предсједник Управног одбора Удружења за заштиту незапослених дионичара „Агрокомерца“ из Велике Кладуше Фикрет Абдић одржаће у уторак, 31. јула, конференцију за новинаре у Загребу. Абдић ће представити Анекс три – Приједлог за преузимање и обнову "Агрокомерца". Анекс три говори о улагањима "Агрокомерца" у привреду Хрватске, обавезама и правима која проистичу из тих улагања. Овај анекс […]

петак, 27 јула, 2012 / 20:48

Предсједник Управног одбора Удружења за заштиту незапослених дионичара „Агрокомерца“ из Велике Кладуше Фикрет Абдић одржаће у уторак, 31. јула, конференцију за новинаре у Загребу.

Абдић ће представити Анекс три – Приједлог за преузимање и обнову "Агрокомерца". Анекс три говори о улагањима "Агрокомерца" у привреду Хрватске, обавезама и правима која проистичу из тих улагања.

Овај анекс одговара на питања ко је и зашто имао интерес скривати вриједности "Агрокомерца", као и зашто БиХ "не може" или "неће" наплатити ова потраживања, те на који је начин једино могуће постојеће ресурсе ставити у функцију развоја БиХ и Хрватске.

Из Управног одбора предузећа истичу да ће Абдић, осим на ова, одговарати и на друга питања проистекла из дугогодишње агоније овог некадашњег босанско-херцеговачког "привредног чуда".

Конфереција за новинаре заказана је за уторак, 31. јула, у 12.00 часова у дворани "Академија" хотела "Палас" у Загребу.

Некадашњи први човек "Агрокомерца" из Велике Кладуше и члан Предсједништва БиХ фикрет Абдић пуштен је почетком марта на условну слободу из затвора у Пули након што је одслужио двије трећине казне – десет година и девет месеци – због ратног злочина на подручју западне Босне.

Осуђен је због ратног злочина у Цазинској крајини током рата између његових присталица, односно војника лојалних Аутономној покрајини Западна Босна и припадника Петог корпуса Армије БиХ.0 КОМЕНТАРА

  1. http://bolsud.info Наш портал – информационный портал, призванный помочь любому человеку в получении надежных сведений по проблемам организации защиты собственных прав.

    Мы осуществили обобщения судебной практики Украины.

    Судебная практика включает организацию, процесс и итоги деятельности судов по осуществлению правосудия, но прежде всего объектом ее обобщения является правоприменительная работа судебной системы, анализ качества судебной работы.

    Благодаря применению современных поисковых технологий, у Вас есть возможность быстро ознакомиться с действующей судебной практикой по схожим делам и произвести вывод, в чью пользу формируется современная украинская судебная практика.
    обжалование решения мирового судьи

Оставите одговор