За Вучића, без сумње: Додик сутра гласа на локалним изборима у Београду

Предсједник Републике Српске Милорад Додик гласаће сутра на локалним изборима у Београду.

субота, 3 марта, 2018 / 15:30

Додик ће гласати у 10.00 часова на бирачком мјесту 34 у Школи за дизајн у општини Савски венац, саопштено је из кабинета предсједника Републике.

У Београду ће сутра бити одржани избори за одборнике Скупштине града на којима учествују 24 изборне листе.

Право гласа у Београду има 1.606.693 бирача који ће за одборнике Скупштине града моћи да гласају на 1.185 бирачких мјеста.20 КОМЕНТАРА

 1. Младене,

  Додик је своју подршку код Вучића “купио“ тако што је успио излобирати Човића око ревизије тужбе БиХ против Србије.

  Можемо замислити у каквој би позицији у односу на садашњу, био Вучић у међународној политици и европском путу да му је та тужба актуелна.

  СДС је свјестан тога из зато је киван на Човића, не разумјевајући да тиме само потврђују да су сарајстанске пудлице и лајавци.

  Додик то Човићу враћа преко подршке око изборног закона, а то му и не пада тешко јер је и Србима у интересу да се више никада не догоди прегласавање и занемаривање воље било ког конститутивног народа.

  Каже се да будућност контролише онај ко контролише прошлост.

  Ако ми сада успијемо да добијемо потврду да се не смије прегласавати ни један народ, ретроактивно ћемо добити потврду да смо били у праву и 1.марта 1992.године, а то отвара многе друге могућности поправљања слике о протеклим догађајима.

  То што су онда Хрвати другачије мислили, а сада ситуацију гледају нашим очима, то треба гледати као политичку, чак и стратешку побједу.
  Нема ту никавог приклањања Хрватима.
  Хрвати се приклањају нама.

  1. Прикључују се и прогнанима из „лијепе њине“ , онима из Јасеновца и пар милиона осталих које убише или протјераше. Додик је пајац којег усташе користе и не смије им ништа писнути јер су му ставили муда у шкрипац и чим нешто зјевне они притегну.
   Мислио сам да код Вас постоји трачак националног поноса али Ви сте слуга комуњара и усташа. И нисам ни мало погријешио када сам Вас назвао „Шиме Пивац“.

  2. Него, ви/ми Распућине, човићеву шлику да урамите, па на зид поред славске иконе. Свако јутро да се помолите испред, те ни случајно да помислите на проћердане милионе и велике гужве на ИЗЛАЗУ. Из Републике Српске наравно,

  3. „славија“
   Ја Вас ама баш ништа нисам разумио???
   Ако мислите на нас из РСК , са нама је Човић завршио а са вама из Р. С. ће тек завршавати. Наравно уз помоћ „великог баје“ и АВ-а.

  4. Тај процес за РС већ увелико траје,гужве су на ИЗЛАЗУ, а РСК ми није није ни пала на памет.

 2. Ја пасош Србије немам, што не значи да је не волим, напротив, као одговоран српски политичар са тим показујем да волим више Републику Српску и да ћу за њу живот дати.

  Овим апсолутно не одвраћам народ да узима држављанство Србије, него им поручујем да тај пасош не смије бити због резервне варијанте.

  Не дај Боже да нас наши политичари зајебу, па нас доведу у ситуацију да напустимо отаџбину.

  Србија ће нас примити и без пасоша, наравно, мене неће, јер ако се то деси, значи да је капетан Лазаревић часно погинуо,прво бранећи Романију и народ, а онда ако народ оде, бранећи на самом улазу у гробље гроб своје мајке и оца, мојих ујака носиоца Карађореве звијезде из задњег отаџбинског рата, гробове мојих баба и ђедова, стричева и тетака, ма свих мојих у Рашћу надомак Пала, гдје ћу и ја кад се представим Господу.

  Само Боже по реду.

  Нема овдје патетике, овдје се ради о части, јебеш људе без части и ријечи.

 3. Сима који су себи и својима обезбедили резервне „положаје“, резервне домовине, резервна огњишта, своју дјецу извели одавде..,а овдје србују, дијеле лекције о париотизму, краду и крадуцкају,извлаче и даље новац одавде…треба ј….м… за сва времена.

  1. Нема ту ни П од политичара, или боље рећи то су П од политичара.Полиитичари су са својим народом, буду уз свој народ, дијеле судбину истог у било ком погледу итд, а не да,… ма да не набрајам, све је и свима општепознато.

 4. Simo, interesantno mi je tvoje objašnjenje preko šesnaest bandova do cilja. Moja je da ti verujem,ali me muči zašto srpski političari tj. vezanih zastava SNSD & SDS u brčanskom parlamentu krše konstitutivnost narodna i već drugi put učestvuju u preglasavanju hrvatskog naroda glasajući za račun HDZ BiH ? Kome treba tako nešto, kada presedan postane pravilo Srbi će biti prve žrtve. Doduše Srbi iz Republike Srpske.

  1. “Moja je da ti verujem,ali me muči zašto srpski političari tj. vezanih zastava SNSD & SDS u brčanskom parlamentu krše konstitutivnost narodna i već drugi put učestvuju u preglasavanju hrvatskog naroda glasajući za račun HDZ BiH ?“

   Не разумијем?!
   Је ли то значи да гласајући за рачун ХДЗ-а прегласавају хрватски народ?

   Да то ниси ти Комшићу?

  2. Dobro si razumio Simo, glasajući za račun HDZ BiH učestvuju u prglasavanju tri zastupnika iz reda hrvatskog naroda tačnije iz Hrvatske seljačke stranke.
   Nisam Komšić već ex Dinkić. Pozdrav

 5. Славија,

  неће ти рука отпасти да кажеш, свака част Ниџо, ако сам у тебе сумњао, сад знам да нисам џаба РВИ.

  Младене,

  никад нисам ништа коментарисао на твој коментар,у ствари, не сјећам се да ли си некад раније овдје шта коментарисао, вјероватно јеси, извини, али ништа нисам разумио?
  Не тражим од тебе да будеш за једне, или дуге, такви су обично без карактера, али те нисам схватио ни у једном од прошла два коментара, можда ја не схватам, можда схватају ова два удбаша који се сломише око драшковића и среброва, додајући ту бокане и остале бекане.

  Поздрав

  1. Мој комент сам надовезао горе на твој, па сам зато тако и написао.
   Ето, свака част Ниџо, али и даље некако сумњам, јбга,. 😀

  2. Apostrof, dobro ste zapazili da se najlakše razumiju poklonici SPO, iako ni Vuk nije ono što je bio čim podržava fašizam Vučića.
   Pozdrav

 6. Славија,

  нисам ја важан, али ја никад не сумњам, ја знам, или не знам?

  Поред чињеница сумњати, једнако је немати вјере у себе.

  Испричаћу ти једну причу из мог живота.

  Као средњошколац, ишао сам у риболов са својим покојним ујаком Мирком, носиоцем Карађорђеве звијезде из задњег грађанског рата и још два, три човјека.

  Сви они већ двије деценије нажалост не могу да иду са тада млађаним Ниџом.

  У тим пустоловинама, ноћењима крај Неретве на плажи, под ведрим небом, научи сам шта значи толеранција, дијељење свега што имаш и несебична душа људи стзартог кова.

  Имао сам то ја и прије из куће, јер сам одгојен на ријечима:“Никад не узми први и задњи залогај, увијек има неко пречи“.

  Е кад сам после рата пошао као 36-годишњак на Неретву, са мојим млађим 1 пријатељима који су одратовали за Српску, Севом, Слајом, Младицом, они би као млади здрави хртови, кад се нешто спрема, онако спонтано узимали залогаје, прије него је све постављено на сто.

  Тада су добили лекцију коју сам ја добио од ујака, рекао сам им:“ никад немојте да узимајте први, нити задњи залогај, увијек има неко пречи.“

  До данас то поштују и уче млађе, данас су, ако који, али десетак година старији, него кад сам ја њима пренио искуство старијих од мене.

  У официре који ће погинути бранећи народ и не дај Боже, героб свопје мајку на улазу у гроље се не сумња мој Славија.

  Постоје овакви људи и много писменији и часнији у српском народу, али у политици, са мудима, чашћу, образовањем памећу и ријечи која живот значи, нити један, немој заборавити да ја имам година као Додик, Иванић, Босић, Чавић, Тегелтија и друге Сребренке.

  Поздрав