За то вријеме у Приједору: ПДП образлаже предности коалиције са СНСД

Да је избацивање ДНС из скупштинске већине најбоља одлука за град Приједор и његове грађане говори последња сједница Скупштине града, на којој је усвојен велики број амандмана и одлука које непосредно и недвосмислено утичу на бољи живот становника нашег града.

четвртак, 18 јула, 2019 / 18:32

Ребалансом буџета града, који за ову годину износи 46.698.872 КМ, издвојено је преко 100.000 КМ за разне пројекте али и помоћ категоријама становништва којима је она највише потребна.

Уважен је амандман ПДП којим су издвојена додатна средства за помоћ социјално угроженим категоријама, док су повећани износи који се издвајају за борце, РВИ, пензионере, удружења родитеља са четворо и више дјеце, опремање свлачионица ФК „Омарска“ као и промоцију града у сврху привлачења инвестиција.

Овим одлукама се адресирају проблеми који су годинама гурани у страну и за чије рјешење претходна скупштинска већина није имала слуха.

Градски одбор ПДП Приједор изражава своје задовољство што је најзад дошао период у ком сви грађани Приједора имају једнак и равноправан третман од стране локалне власти, која више није сервис једне политичке партије и једног човјека на њеном челу већ ради у корист свих житеља Приједора и околине.Оставите одговор