За каријеристе и оне друге: Сајам пракси и стипендија

Овај сајам организују Центар за развој каријере (ЦЕРК), у сарадњи са Пројектом запошљавања младих (YЕП) уз подршку Швајцарске агенције за развој и сарадњу (СДЦ). Народна Скупштина РС и кабинет господина Игора Радојичића, Влада РС – Министарство породице, омладине и спорта, Завод за запошљавање РС, Административна служба града Бања Лука, као и Привредна Комора РС – […]

среда, јун 12, 2013 / 18:35

Овај сајам организују Центар за развој каријере (ЦЕРК), у сарадњи са Пројектом запошљавања младих (YЕП) уз подршку Швајцарске агенције за развој и сарадњу (СДЦ).

Народна Скупштина РС и кабинет господина Игора Радојичића, Влада РС – Министарство породице, омладине и спорта, Завод за запошљавање РС, Административна служба града Бања Лука, као и Привредна Комора РС – Подручна комора Бања Лука су пружилии институционалну подршку.

Сајам је дио дводневног програма посвећеног запошљавању младих који се реализује у партнерству са Пројектом запошљавања младих и то:
– 3. Сајам пракси и стипендија који се одржава 13. јуна у Дому омладине и
– Трећи Форум о запошљавању младих који се одржава 12.јуна у Административном центру Владе РС који се реализује у сарадњи са Заводом за запошљавање РС и РАРС-ом.

На Сајму учествују:
– компаније, организације, институције и други понуђачи пракси,
– амбасаде, центри и други даваоци стипендија,
– центри, школе и други организатори програма неформалног образовања (страни језици, рачунари и сл.)
Дођите у Дом омладине у Бањалуци у периоду 10 – 16х, погледајте понуђене праксе, аплицирај за неку од пракси или једноставно остави ЦВ послодавцу да те има у виду за будуће отворене позиције!

Компаније које су до сада потврдиле учешће и подршку Сајму су: Нестле, Делхаизе Гроуп, Цоца-Цола, ПроЦредит Банк БиХ, Ред Булл, 365бтл – Агенција за маркетинг и промоцију, Бањалучка берза хартија од вриједности и многи други!

Осим тога, ту су и амбасаде, центри, организације и други који вам могу понудити информације и савјете о навећим стипендијским програмима као што су: ДААД, Америцки кутак Бања Лука, Француски културни центар Бањалука, Фонд Милан Јелић, Фондација Конрад Аденауер, СрЦе и други!

Такође, на Сајму ћете моћи пронаћи све веће центре страних језика и других врста неформалног образовања које се нуде у нашем граду а које вам могу помоћи да будете запошљивији у будућности!0 КОМЕНТАРА

  1. „Компаније које су до сада потврдиле учешће и подршку Сајму су: Нестле, Делхаизе Гроуп, Цоца-Цола, ПроЦредит Банк БиХ, „

    Daj nađite nekog pismenijeg … ovo je zaista žalosno.

  2. niks mi smo navikli na ovo frontalovo brukanje u prevođenju stranih riječi i pisanja naziva stranih kompanija.
    Цоца-Цола može napisati samo seljak, neko pismen bi to napisao
    Кока-Кола.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *