Вувузеле за Ајфон

Апликација иВувузела, која глуми звук пластичних труба, који је једна од обиљежја СП у Јужној Африци скинута је већ више од милиoн пута. Иронија је у томе што су апликацију дизајнирала двојица Холанђан, а њихова репрезентација је на СП-у међу најљућим противницима труба –Берт ван Марвијк забранио их је на тренингу екипе, а нападач Робин […]

четвртак, јун 17, 2010 / 07:00

Апликација иВувузела, која глуми звук пластичних труба, који је једна од обиљежја СП у Јужној Африци скинута је већ више од милиoн пута.

Иронија је у томе што су апликацију дизајнирала двојица Холанђан, а њихова репрезентација је на СП-у међу најљућим противницима труба –Берт ван Марвијк забранио их је на тренингу екипе, а нападач Робин ван Перси окривио их је зато што није чуо звиждук судије.

Апликација је дизајнирана прије осам мјесеци. У првих осам мјесеци скинута је само неколико пута, али од почетка првенства број скидања, посебно из Велике Британије, Њемачка и Француске, драстично је порастао. 

Апликација иВувузела производи до 90 децибела буке на Ајфону, Ајпод Тачу и Ајпеду, док прави примјерак трубе може произвести преко 130 децибела.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *