Вулин: Ни Шиптари не цијене то што раде Монтенегрини

Министар одбране Србије Александар Вулин оцијенио је да је упућивање два припадника црногорске војске у мисију Кфора "политичка порука подршке косовској независности".

четвртак, март 1, 2018 / 15:26

Он је додао да то Србија не може да поздрави.

Упућивање два припадника црногорске војске није у функцији веће безбједности грађана на Косову и Метохији, изјавио је Вулин упитан да прокоментарише одлугу црногорских власти да упуте припаднике своје војске у мисију у јужну српску покрајину.

"Ријеч је о два штабна официра и то је политичка порука којом се подржава косовска независност, што није нешто што може да наиђе на добар пријем у Србији. Као што видимо, ни представници Приштине, изгледа, нису превише импресионирани том помоћи. Узимају је здраво за готово. Па се много ни не цијени", додао је Вулин.

Он је подсјетио да Црна Гора и такозвано Косово нису још урадили ни демаркацију, нису одредили границе, иако признају једни друге као независне државе".1 КОМЕНТАР

  1. Што би рекао највећи између великих српских пјесника, П.II П.Његош “Црни дане, а црна судбино! Зла надживјех твоја свеколика, а с најгорим хоћу да се борим! Да кад главу раздробиш тијелу у мучењу издишу членови. Куго људска да те бог убије…

Оставите одговор