Вуковић: Нисам утицао на окупљање радника

Бивши директор Шумског газдинства /ШГ/ "Бирач" из Власенице Игор Вуковић изјавио је да разлог данашњег скупа није незадовољство запослених у овом предузећу и грађана због његове смјене, нити је на било који начин утицао на раднике да организују протест. "Одговорно тврдим да нисам изманипулисао раднике предузећа и страшио их новим руководством", написао је Вуковић у […]

понедељак, 9 априла, 2012 / 18:47

Бивши директор Шумског газдинства /ШГ/ "Бирач" из Власенице Игор Вуковић изјавио је да разлог данашњег скупа није незадовољство запослених у овом предузећу и грађана због његове смјене, нити је на било који начин утицао на раднике да организују протест.

"Одговорно тврдим да нисам изманипулисао раднике предузећа и страшио их новим руководством", написао је Вуковић у свом демантију.

Он је нагласио да у потпуности прихвата и поштује одлуку о његовој смјени, коју је 6. априла на ванредној сједници донио Надзорни одбор ЈП "Шуме Републике Српске", у складу са мјерама Владе Републике Српске.

"Овим путем желим да нагласим да поменуте одлуке у потпуности прихватам и поштујем и ниједног тренутка их нисам оспоравао", истакао је Вуковић.

Педесетак радника Шумског газдинства "Бирач" из Власенице јутрос су привремено блокирали магистрални пут Зворник – Власеница, на улазу у ову општину.

Представник радника Саво Кљештан рекао је Срни да блокада неће бити уклоњена док у Власеницу не дође предсједник Републике Српске Милорад Додик и не обрати се радницима.

Јавно предузеће "Шуме Српске", због прошлогодишњег губитка од 1.400.000 КМ, смијенило је директора Шумског газдинства "Бирач" Игора Вуковића, а на његово мјесто именован је Самојко Палангетић.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор