Вукота са сванућем почео своју кампању за предсједника

Кандидати СзП за предсједника Републике Српске и члана Предсједништва БиХ из РС Вукота Говедарица и Младен Иванић свечано су отворили изборну кампању у парку „Петар Кочић“ у Бањалуци, те овом приликом поручили да желе демократску побједу на Општим изборима 2018. године и бољу будућност за РС.

петак, 7 септембра, 2018 / 10:31

„Ја данас, заједно са својим коалиционим партнерима, заједно са народом Бањалуке и РС потписујем уговор са народом и тај уговор је гаранција да оно што мислим, то говорим, а оно што говорим, то ћу да радим. Вријеме је да пређемо са ријечи на дјела“, поручио је предсједник Српске демократске странке и кандидат СзП за предсједника РС Вукота Говедарица.

Он је додао да је увјерен у једну достојанствену будућност грађана РС послије 7. октобра и избора којима идемо у сусрет.

„Данас крећемо у највећу мирнодобску битку послије постанка РС, која се Богу хвала не води оружјем, већ се води знањем и образовањем, поштењем и честитости, води се радом, марљивошћу и одговорношћу“, казао је Говедарица.

Кандидат СзП за члана Предсједништва БиХ и актуелни члан Предсједништва Младен Иванић вјерује да може и да ће бити боље, уз, како каже, мало више реда и рада.

„Умјесто прошлости да гледамо у будућност, умјесто изолованости да будемо дио савременог друштва, умјесто да се бавимо бесмисленим стварима, да се бавимо економијом, развојем. Вукота Говедарица и ја можемо бити симболи тога, а уговор који је данас потписан са народом је документ који ће нас обавезати да поштујемо народ и принципе иза којих стојимо“, истакао је Иванић.

Предсједник НДП-а Драган Чавић каже да су избори 2018. године избори за промјену стања у РС.

„Зрело је вријеме за промјену и кидање стереотипа. Позивам грађане РС да изађу и гласају и да заједно идемо ка будућности. Ми имамо за то капацитет и у кратком временском периоду може доћи до помака у свим сегментима у РС, економском, социјалном и културном“, закључио је Чавић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *