Вукота потписао уговор са народом: Као предсједнику не треба ми 17 савјетника

Однос према народном новцу мора бити много одговорнији него што је то био до сада, буџет ћу преполовити, и не треба ми буџет као данашњем предсједнику Републике Српске, поручио је кандидат Савеза за побједу за предсједника Српске Вукота Говедарица .

субота, 8 септембра, 2018 / 12:59

"Не треба ми 17 савјетника, јер ако предсједник Вучић има 7 савјетника значи да предсједнику Републике Српске не треба 17, и то стоји и уговору који потписујем", рекао је Говедарица новинарима након потписивања "уговора" са Браниславом Бореновићем и кандидатима ПДП-а на штанду СДС-а у парку "Петар Кочић" у Бањалуци .

Говедарица је нагласио да ће само одговорни и најугледнији имати прилику да обављају најодговорније функције.

"Моји пријатељи и ја тражимо шансу да покажемо шта можемо и како на један одговоран начин се треба односити према сопственом народу", рекао је Говедарица.

Он је најавио да ће све оно што је написано у уговору заједнички радити са Браниславом Бореновићем као предсједником ПДП, али и као грађанином Републике Српске.

"Он има право да од мене очекује да извршим оно што стоји у уговору", рекао је Говедарица.

О "уговору са народом" Говедарица је истакао да је то гаранција да оно што мисли и говори да ћу то и да уради.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић изразио је задовољство јер је, према његовим ријечима, као грађанин Бањалуке и Српске заједно са својим суграђанима који су први међу једнакима на листи ПДП потписао уговор са новим предсједником Републике Српске који је у потпуности сагласан и са оним што ПДП жели да уради у РС.

"Програм обнове Републике Српске је добрим дијелом садржан у овим уговорним обавезама, као и ставке које су изузетно важне и које говоре да ће Република Српска бити мјесто у којем вриједи живјети", поручио је Бореновић.

Он је напоменуо да кључне ствари које су доминантне у овом уговору, а које је веома важно споменути, је да ће се ићи са законом о поријеклу имовине које ће као предсједник Републике Српске Вукота Говедарица предложити.

"Најстручнији и најодговорнији водиће Јавна предузећа и Српску, а Српска ће бити отворена за све добре људе и нове инвестиције и нови привредни развој", рекао је Бореновић и додао да се заједно са страначким колегама обавезао да ће то спроводити у дјело.

"Уговор ће добити своје трајно мјесто јер нас он обавезује да ћемо одговорно, озбиљно и стручно, онако како то треба радити у интересу Републике Српске", казао је Бореновић.

Он је изразио очекивање да ће 350.000 грађана у Републици Српској потврдити "уговор са народом" 7. октобра и Вукота Говедарица као побједник бити предсједник свих грађана Републике Српске.

" А ми ћемо Републику Српску заједно са Вукотом водити на пут стабилности, развоја, сигурности и једнакости за све њене грађане.12 КОМЕНТАРА

  1. Крене нормална дискусија на Фронталу и одмах се говна убацују са увредама јер нису способна да напишу свој политички став јер га говнари и немају.

   Маму ти јебем још једноч.

  2. @ simo govno

   Dogovoreno. Daću ti broj parcele na groblju. Al kad siđeš, zatrpavam. Što se mog političkog stava tiče, ja sam za to da Dodik vlada vječno. Vama govnima je to mjera.

 1. Kada čitate SDS laži,busanje u prsa, lupanje po obrazu samo se treba sjetiti SDS u zadnja dva mandata brčanske vlasti i parlamenta.
  A kleli su Đapu i SDP BiH da bi im posle jaja završila u stegi,jezici u guzici.
  Ako slučajno pobjede iako mislim da neće Republika Srpska će doživjeti pljačku od koje se nikada neće oporaviti.
  Ko zna kao što radikal Vučić danas sahranjuje Srbiju, moguće je da zapad ima plan i za Srpsku.
  Vukotu za Predsjednika!

 2. SNSD je imao dobrih kandidata, najzad svako je bolji od Željke i Lepog Miće. Ali, odlučeno je da budu najgori za RS. Imaju iza sebe toliko prljavštine , ne može ih oprati sva voda sa planete, dakle Nekom oni odgovaraju da ih mogu držati u šaci, da bi radili šta se od njih traži. A, traži se nestanak Srpske.
  S druge strane, u opoziciji je izabrana najlošija opcija: Bolestan i star Ivanić, i tanak, tanak, tanak kao flis papir Vukota. Nekom nisu odgovarali ljudi koji i znaju, i hoće, i mogu. Rodoljubi, ne kažem da opozicioni kandidati to nisu, za razliku od režimskih, pogotovo U nastrojene Ž., ali Vukotom mogu mlatiti kako hoće, cigaret papir se vija na vjetru onako kako on duva, ide onamo i savija se na onu stranu gdje to želi onaj koji savija cigaru. Recimo, Šarovićeva pobjeda bi bila neupitna.
  Prijedorčanin sam u PD , većem gradu Srpske, znam pouzdano, doveden čovjek bez ijednog sata radnog staža, stariji , bez zvanja… Stranka se podijelila, skoro da je nema. Zbog toga mi nije jasna ni Vukotina iskrenost.
  Dakle, zašto su izabrani na obadvije strane najlošiji kandidati?
  Kome to odgovara?
  Ništa nije slučajno, veliki povlače konce.

  1. Ето видиш како си глуп!

   Сад сви знају да си туре.

   А имао си други задатак.

   Следећи…

  2. @ simo govno

   Nije to, budalo, nikakva uvreda kad iz tvojih žvaljavih usta dolazi. Nego, odustao si od jebačine, junače.

Оставите одговор