Вукота Крунисани: Институционални прогон породице Драгичевић

Хапшење родитеља Давида Драгичевића и насиље које данас полиција проводи над групом Правда за Давида представља чин институционалног прогона особа које траже само истину и правду – рекао је предсједник СДС Вукота Говедарица.

уторак, 25 децембра, 2018 / 21:53

Он је позвао надлежне институције да смјеста пусте на слободу све приведене из групе Правда за Давида и да се прекине атмосфера линча коју режим проводи.

"Зар је угрожавање безбједности тражити истину о убиству Давида Драгичевића? Гдје, када и чију безбједност је угрозио Давор Драгичевић? Ухапсите Давидове убице и њихове саучеснике а не родитеље који траже истину за своје убијено дијете" – поручио је Говедарица.

Предсједник СДС-а је поручио да Српска демократска странка тражи од МУП-а РС и од надлежног Тужилаштва, да умјесто репресије и прогона породице Драгичевић, што хитније ријеше убиство Давида Драгичевића, како би се створиле претпоставке да се утврди истина и правда коју сви чекамо већ 9 мјесеци.

Информативна служба СДС1 КОМЕНТАР

  1. Вукота исти Пера којот Супер Геније који чека Птицу тркачицу у бијелим чизмицама чистоте.
    Наша пропаст је у томе што се људи баве и живе од посла о којем немају појма и још уз све то ваљда из тоталне глупоће и кукавичлука поштују институције Републике Српске ма шта оне радиле.